4 hands dinner στη "Σπονδή" με τους Philippe Mille και Arnaud Bignon

O βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, Philippe Mille, από το «Domaine Les Crayeres Reims», έρχεται στη «Σπονδή» για να δημιουργήσει με τον Arnaud Bignon, exécutive chef του εστιατορίου «Σπονδή», ένα μοναδικό 4 hands dinner μενού συνδυασμένο με κορυφαίες επιλογές σαμπάνιας του οίκου «Taittinger».

Spondi

O βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, Philippe Mille, από το Domaine Les Crayeres Reims, έρχεται στις 30 Νοεμβρίου στη βραβευμένη με Χρυσό Σκούφο "Σπονδή" όπου με τον Arnaud Bignon, exécutive chef του εστιατορίου, θα δημιουργήσουν από κοινού ένα μενού, εμπνευσμένο από τις εποχές και την περιοχή της Καμπανίας, το οποίο θα συνδυαστεί με κορυφαίες επιλογές σαμπάνιας του οίκου "Taittinger". Το μενού περιλαμβάνει ελεγκάν πιάτα όπως γλασαρισμένη και ψημένη κίτρινη κολοκύθα, καραβίδα μαριναρισμένη με αγουρίδα σαν βιτρό, χτένια και μανιτάρια με Pinot Noir, πάπια  με παντζάρια, βατόμουρο, κόκκινο shiso και πεύκο και Ile Flottante εσπεριδοειδών με βασιλικό, μαύρο λεμόνι και πράσινο shiso.

Ο Philippe Mille υπογράφει σήμερα τα μενού των εστιατορίων "Le Parc" (2** Michelin) και "Le Jardin". Έχει εργαστεί στις κουζίνες των Bordier, Grondart, Anton, Roth, ενώ υπήρξε το δεξί χέρι του Yannick Alléno στο "Le Scribe" και του Alain Ducasses στο "Le Meurice". Όπως λέει ο ίδιος και αποδεικνύει σε κάθε του δημιουργία: "Για να είσαι μάρτυρας της ψυχής της σαμπάνιας δεν αρκεί να μαγειρέψεις τη γη... Πρέπει να καταλάβεις ποια είναι!". 
 
Κόστος: 170 €/άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα μητροπολιτικό bar restaurant με ελληνική ψυχή στον Πειραιά

Προορισμός εκλεκτής καλοφαγίας για όσους βολτάρουν στο μεγάλο λιμάνι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
01/12/2025

'Sanchez' χωρίς το 'Dirty' στο Ψυχικό

Η συνύπαρξη γαστρονομίας, ποτού και ψυχαγωγίας καθιστά το δημοφιλές σημείο του Ψυχικού έναν από τους πιο ελκυστικούς μεξικάνικους προορισμούς της πόλης - πλέον, πιο cozy από ποτέ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Κατσικίσιο τυρί με κερήθρα και αγουρέλαιο στο 'Λινού Σουμπάσης και ΣΙΑ'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Μια ανανεωμένη γαστρονομική εμπειρία στο eclectic eatery του κέντρου

Ο αξιόλογος σεφ Νίκος Ζέρβος παρουσιάζει ένα νέο μενού με άποψη και νοστιμιά.

Στο "Sea You Restaurant- Mezeri" η γειτονιά ξαναζεί και η θάλασσα παρτάρει

Κοσμικά party vibes, ψαροφαγική αίσθηση και μια όρεξη... να λερωθούμε στο Κολωνάκι.

Στο βασίλειο της "Δούκισσας", όλοι υποκλίνονται στους εξαιρετικούς μεζέδες

Στην προσεγμένη και κομψή "Δούκισσα", η μεζεδοκατάνυξη ισορροπεί ανάμεσα στο ρουστίκ και το μοντέρνο αλλά το κάνει εντός μιας value for money σχέσης.