4 hands dinner στη "Σπονδή" με τους Philippe Mille και Arnaud Bignon

O βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, Philippe Mille, από το «Domaine Les Crayeres Reims», έρχεται στη «Σπονδή» για να δημιουργήσει με τον Arnaud Bignon, exécutive chef του εστιατορίου «Σπονδή», ένα μοναδικό 4 hands dinner μενού συνδυασμένο με κορυφαίες επιλογές σαμπάνιας του οίκου «Taittinger».

Spondi

O βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, Philippe Mille, από το Domaine Les Crayeres Reims, έρχεται στις 30 Νοεμβρίου στη βραβευμένη με Χρυσό Σκούφο "Σπονδή" όπου με τον Arnaud Bignon, exécutive chef του εστιατορίου, θα δημιουργήσουν από κοινού ένα μενού, εμπνευσμένο από τις εποχές και την περιοχή της Καμπανίας, το οποίο θα συνδυαστεί με κορυφαίες επιλογές σαμπάνιας του οίκου "Taittinger". Το μενού περιλαμβάνει ελεγκάν πιάτα όπως γλασαρισμένη και ψημένη κίτρινη κολοκύθα, καραβίδα μαριναρισμένη με αγουρίδα σαν βιτρό, χτένια και μανιτάρια με Pinot Noir, πάπια  με παντζάρια, βατόμουρο, κόκκινο shiso και πεύκο και Ile Flottante εσπεριδοειδών με βασιλικό, μαύρο λεμόνι και πράσινο shiso.

Ο Philippe Mille υπογράφει σήμερα τα μενού των εστιατορίων "Le Parc" (2** Michelin) και "Le Jardin". Έχει εργαστεί στις κουζίνες των Bordier, Grondart, Anton, Roth, ενώ υπήρξε το δεξί χέρι του Yannick Alléno στο "Le Scribe" και του Alain Ducasses στο "Le Meurice". Όπως λέει ο ίδιος και αποδεικνύει σε κάθε του δημιουργία: "Για να είσαι μάρτυρας της ψυχής της σαμπάνιας δεν αρκεί να μαγειρέψεις τη γη... Πρέπει να καταλάβεις ποια είναι!". 
 
Κόστος: 170 €/άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μπουφές την Κυριακή: Ταρατσάτο brunch με θέα Ακρόπολη στο Rodopou & Beyond

Το εστιατόριο του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue μας συστήνει τη δική του εκδοχή brunch, σε συνδυασμό με φανταστική θέα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Στου Ψυρρή παίζει ένα από τα πιο urban cool μέρη της Αθήνας

Νόστιμη κουζίνα, listening bar, ανοιχτόκαρδος χώρος, κοσμοπιλίτικη εσάνς, όμορφη αυλή, όλα σε ένα.

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.