Στο St.George Lycabettus για Friends & Family Sunday Brunch

Οι Κυριακές γίνονται νοστιμότερες, με background την υπέροχη θέα της πόλης.

Μπραντς στο St George Lycabettus

Ένα από τα πιο δημοφιλή κυριακάτικη μπραντς της πόλης επιστρέφει ανανεωμένο από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, προσκαλώντας τον επισκέπτη να ζήσει στιγμές χαλάρωσης με φίλους και οικογένεια στο εστιατόριο "La Suite Lounge", απολαμβάνοντας τη βραβευμένη θέα της Ακρόπολης και της πόλης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.

Φρέσκες σαλάτες, bagels, croissants, eggs benedict, tortillas, mini burgers και πολλά άλλα περιμένουν στο πληθωρικό μπουφέ ενώ στο ολοκαίνουριο Health Corner υπάρχουν επιλογές vegan, gluten free (croissants, Beyond Meat burgers, pizza και crabcakes) αλλα και superfoods, energy boosters , το mix n match yogurt bar , cucumber και mint infused water και lemon και ginger shots. Must taste και τα καινούρια Acai bowls, το crushed avocado toast, τα βιολογικά αυγά ποσέ με σπαράγγια από το a la carte μενού.

Μπραντς στο St George Lycabettus 2

Στο Sweet Corner δύσκολα αντιστέκεται κανείς στα Red velvet muffins, τα mini donuts, το cheesecake και το carrotcake, τα pancakes αλλά και το εντυπωσιακό συντριβάνι σοκολάτας.

Παράλληλα, η Nannuka με δημιουργικά παιχνίδια και δραστηριότητες είναι εκεί για τους μικρούς φίλους, συν το παιδικό σινεμά (φυσικά με συνοδεία ποπ κορν) στο  Screening Room, από τις 16:00  έως τις 18:00.

Μπραντς στο St George Lycabettus 1


Info

Κυριακάτικο Brunch - 12:00 – 16:00
Τιμή Μπουφέ: €35 (με καφέ φίλτρου)
Παιδιά έως10 ετών: €15
Κρατήσεις: 210 7416191

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς ταβέρνες της Αθήνας αυτή τη στιγμή

Μερικά από τα σημεία της πόλης για γεύση με παράδοση αλλά και καινοτομίες που επενδύουν στο οικείο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/01/2026

Ενα υπέροχο δείπνο από το Broadway της Κω στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Οι γεύσεις του βραβευμένου εστιατορίου της Κω κατέκτησαν τους θαμώνες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας μια όμορφη βραδιά του Γενάρη, στο πλαίσιο του θεσμού Symposium at Ark.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη συστήνεται στην ελληνο-ασιατική γευστική συμμαχία του "Garum"

Η γνωστή ηθοποιός και δεινή gastronomista δοκιμάζει την πρωτοποριακή κουζίνα του Χρήστου Γλωσσίδη στο νεοσύστατο εστιατόριό του στο Μετς.

Στο κέντρο της Αθήνας, ένας φούρνος έχει πάντα ουρές

Πριν η ζύμη στην πόλη γίνει το new black, κάποιοι έκαναν την αρχή, με τρόπο cool, έξυπνο και με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση.

Είναι η προβατίνα, η νέα ρόκα-παρμεζάνα;

Μπορεί να είναι και ο κόκορας, δεν ξέρω, πρέπει να καταμετρηθούν και τα τελευταία μενού από τις εσχατιές της επικράτειας.

H Αθήνα τρώει πια πίτσα με τρόπο διαφορετικό

Η πίτσα έχει αλλάξει πίστα στην πόλη, με δύο σημαντικές παραμέτρους να σηματοδοτούν την εποχή της Pizza 2.0.

Υψηλή γαστρονομία και καφές: αρώματα και γεύσεις που συνδυάζονται

Η εμπειρία σε εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας είναι μια σύνθεση της οποίας κάθε πινελιά αποτελεί οργανικό κομμάτι μιας αφήγησης. Συμπεριλαμβανομένου και του καφέ.