Το "Le Pavillon Athens" υποδέχεται το Domain Nerantzi

Τα κρασιά του Κτήματος Νεράντζι από την Πεντάπολη Σερρών θα ταιριάξουν με ειδικά σχεδιασμένα πιάτα από τον Jean Charles Metayer, για ένα one night only event οινογνωσίας στην ατμοσφαιρική σάλα του βραβευμένου εστιατορίου του Χαλανδρίου.

Le Pavillon Athens

Έχοντας ανάψει τα φώτα του ρομαντικού κήπου, αλλά και της ατμοσφαιρικής του σάλας εδώ και λίγο καιρό, το "Le Pavillion Athens" του Χαλανδρίου υποδέχεται για τα καλά το φθινόπωρο, καλώντας το Κτήμα Νεράντζι από την Πεντάπολη Σερρών, για μια μοναδική βραδιά wine pairing στις 25 Οκτωβρίου. Υπό την επιμέλεια του Γιώργου Λούκα, sommelier του βραβευμένου με Top Notch 2022 εστιατορίου, αλλά και εκ των κορυφαίων οινοχόων της Ελλάδας, ο Jean Charles Metayer παρουσιάζει μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένες γευστικές προτάσεις, ταιριασμένες με εκλεκτές ετικέτες από το με ιστορία 25 ετών οινοποιείο.

Le Pavillon Athens

Έτσι, τα κυδώνια με καπνιστό αφρό ρέγκας, κανθαρέλες και πατάτα θα δανειστούν της ορυκτές εντάσεις του Ασύρτικου από το Domaine Nerantzi, τα ψητά σπαράγγια σε βούτυρο καραβίδας, με χαβιάρι avruga και αυγό στους 64οC θα σταθούν δίπλα στο σεραϊκό Ασπρούδι, ενώ η πεσκανδρίτσα με ρεβίθια και αντζούγια θα μας συστήσει το Rissos, ένα blend από Cabernet με τη σπάνια ποικιλία του κοϊνιάρικου. Φινάλε στο επτά σταδίων μενού (75 ευρώ), θα δώσουν τα μοσχαρίσια μάγουλα αρωματισμένα με τυρί Μετσοβόνε, που θα ταιριάξουν με το Syrah του Domaine Nerantzi, με τις κρατήσεις να ενδείκνυνται για αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά στις 25 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ του George Calombaris στην Αθήνα

Ένας από τους διασημότερους Αυστραλούς σεφ έχει κυπριακές ρίζες και μεγάλη αγάπη για την πόλη. Ας δούμε τα μέρη που προτείνει στους followers του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
24/10/2025

Στο Ovio για την World Pasta Day

Το δημοφιλές εστιατόριο προσκαλεί τους λάτρεις των ζυμαρικών σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ατμόσφαιρας.

Ιταλική κουζίνα με ανατρεπτική ματιά στο νέο εστιατόριο της πλατείας Αγίας Ειρήνης

Στην πλέον δημοφιλή πλατεία του ιστορικού κέντρου, το 'Brera' έχει μιλανέζικο αέρα και πολυπρόσωπη νοστιμιά.

Deos Athens

Με γαστρονομική κατεύθυνση εστιασμένη στην ελληνική κουζίνα με μοντέρνες comfort πινελιές και επιλεγμένα τοπικά υλικά, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο στα ψηλά του Πύργου Απόλλων κρατά στο προσκήνιο όχι μόνο την πανοραμική θέα, αλλά και τη γεύση.

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;