Καλωσόρισες "Signor Ventiri" στο Χίλτον

Οι γεύσεις της Ιταλίας συναντούν το εκλεκτό κρέας στον νέο ένοικο της οδού Βεντήρη.

ventiri

Το γνώριμο "Ventiri Grill House" υποδέχτηκε τη νέα σεζόν με διάθεση ανανέωσης, δίνοντας τη θέση του στο "Signor Ventiri" που καλωσορίζει όχι μόνο όσους αγαπούν το κρέας αλλά πλέον και τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας. Οι σεφ Δημήτρης Γκάτσος και Mirko Cecchi ένωσαν δυνάμεις και εμπειρίες, και προτείνουν από κοινού ένα μενού που αποτίνει φόρο τιμής στα καλύτερα από τους δύο γευστικούς κόσμους. Έτσι οι premium κοπές συναντούν την πίτσα και την pasta, ενώ μια εντυπωσιακή grigliata a carbone καθώς κι ένας παραδοσιακός πετρόχτιστος φούρνος συμβάλλουν στο γευστικό αποτέλεσμα. Την αρχή κάνουν για παράδειγμα φρέσκα νιόκι πατάτας με κρέμα κολοκύθας, τραγανή πανσέτα και μυρωδικά ή ένα μοσχαρίσιο carpaccio μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο με μοσχολέμονο, ρόκα και παρμεζάνα, ενώ η συνέχεια είναι ιδιαίτερα πλουσιοπάροχη επιφυλάσσοντας από ενδιαφέρουσες προτάσεις σε φρέσκα ζυμαρικά και πιάτα με κρέας μέχρι μια καλή ποικιλία από ποιοτικές κοπές, ελληνικές και ξένες, ως επί το πλείστον ωρίμανσης. Η λίστα κρασιών εστιάζει στην Ιταλία, όπως και τα κοκτέιλ που εμπνέονται από περιοχές της Μπότας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
09/05/2025

TwentyFive: Το εστιατόριο των Alec Peters & Γιώργου Τσούλη στο Μικρολίμανο

Το fine comfort steakhouse στον Πειραιά έκανε ντεμπούτο στα της εστίασης δρώμενα και ήδη συζητιέται.

Λένε πως στα Μελίσσια παίζει μια από τις καλύτερες σούβλες της Αθήνας

Σπεσιαλιτέ αφτιασίδωτες και κρεατικά που περνούν μαστόρικα πάνω από τις φλόγες φτάνουν στο τραπέζι, αχνιστά και λιμπιστικά.

"La Bottega Da Marco", μια νέα άφιξη... πιο ιταλική δεν γίνεται

Στην ολόφρεσκη "La Bottega Da Marco" δεν μιλάμε απλώς για "ιταλικό φαγητό". Μιλάμε για γνήσια ιταλική γεύση, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Τι παίζει με το boba tea στην Αθήνα

Tο γευστικό τσάι με τις πέρλες ταπιόκα που σκάνε στο στόμα δείχνει να έχει τη στιγμή του -και το κοινό του- στην πόλη.

Sani Gourmet 2025: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στη Χαλκιδική

Ο βραβευμένος θεσμός του Sani Resort αναδεικνύει και φέτος την Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με το πιο πολυβραβευμένο resort της χώρας να υποδέχεται κορυφαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης για άλλη μια χρονιά.

Σεράμικο

Το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου" συνεχίζει τη διαδρομή του στη μοντέρνα καλοφαγία της μοιρασιάς, μιξάροντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας.