"Pinktober" στο Hard Rock Cafe® Athens με tacos από την Dominique Crenn

Το Hard Rock Cafe® Athens στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην 23η ετήσια εκστρατεία «Pinktober» της Hard Rock International λανσάροντας ένα limited edition πιάτο με την υπογραφή της τριάστερης σεφ Dominique Crenn.

Dominique Crenn Hard Rock

Τα Hard Rock Cafes, ξενοδοχεία και καζίνο σε όλο τον κόσμο, δραστηριοποιούνται προς όφελος της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και στην Ελλάδα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής με μοναδικές δράσεις κατά τον μήνα Οκτώβριο. Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, η Hard Rock International συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης και την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού με την 23η ετήσια εκστρατεία "Pinktober". Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει δωρίσει εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού τα τελευταία 22 χρόνια της συγκεκριμένης εκστρατείας. Πέρυσι μάλιστα, συγκέντρωσε πάνω από 700.000 δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρώσει η εταιρεία από την έναρξη του προγράμματος το 2000.

Dominique Creen

Το Hard Rock Cafe® Athens συμμετέχει σε προσπάθειες συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη του Hard Rock Heals Foundation®, του φιλανθρωπικού σκέλους του Hard Rock®, με τα έσοδα να ωφελούν την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής. Στο πλαίσιο της φετινής καμπάνιας έχουν προγραμματιστεί τρείς ξεχωριστές βραδιές 7, 14 και 21 Οκτωβρίου, με live μουσική από το συγκρότημα Loopstation ενώ φέτος, το Hard Rock συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης Γαλλίδα σεφ και επιζήσασα από τον καρκίνο του μαστού, Dominique Crenn, σεφ και ιδιοκτήτρια του εστιατορίου "Atelier Crenn", στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Η Crenn δημιούργησε ένα limited edition πιάτο, το "Baja Style Shrimp Tacos", που θα βρείτε αποκλειστικά στα Hard Rock Cafes σε όλο τον κόσμο και αυτό που το καθιστά ακόμα πιο απολαυστικό είναι το ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί για καλό σκοπό, στο "Άλμα Ζωής". 

Η Hard Rock International προσφέρει επίσης limited edition προϊόντα για την υποστήριξη της προσπάθειας ευαισθητοποίησης και της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού, τα οποία περιλαμβάνουν: ένα μπλουζάκι Hard Rock με θέμα "Pinktober", ένα καπέλο, ένα μπουκάλι νερό, μια τσάντα και μια καρφίτσα "Pinktober", σε νέο, πρωτότυπο σχέδιο. Μέσω του ιδρύματος "Hard Rock Heals", ένα ποσοστό όλων των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που συμβάλλουν στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού, όπως το Άλμα Ζωής. Επιπλέον, σε συνεργασία με την Crenn, η Hard Rock θα δημιουργήσει μια ροζ στολή σεφ, διακοσμημένη με κορδέλα αφιερωμένη τον καρκίνο του μαστού και τον τίτλο Stronger Together, για να φορούν όλοι οι επικεφαλής σεφ του Cafe κατά τη διάρκεια της δράσης.

Περισσότερες πληροφορίες

Hard Rock Cafe Athens

Αδριανού 52, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Sani Gourmet 2025: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στη Χαλκιδική

Ο βραβευμένος θεσμός του Sani Resort αναδεικνύει και φέτος την Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με το πιο πολυβραβευμένο resort της χώρας να υποδέχεται κορυφαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης για άλλη μια χρονιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
08/05/2025

Σεράμικο

Το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου" συνεχίζει τη διαδρομή του στη μοντέρνα καλοφαγία της μοιρασιάς, μιξάροντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας.

Ο αιθέριος κήπος της Πέτρου Ράλλη

Το Ethereal Garden του Botoxe Athens ανοίγει τις πόρτες του στις 08/05.

Τι έφαγαν οι celebrities στο φετινό Met Gala

Ποιος είναι ο σεφ Kwame Onwuachi και τι μαγείρεψε για τους λαμπερούς καλεσμένους.

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania

Για 2ο σερί καλοκαίρι, το κουκακιώτικο σποτ... κάνει διακοπές στα Χανιά.

Δυο κορυφαία κρεατάδικα συναντιούνται στη σκιά του Χίλτον

Ένα εξόχως ενδιαφέρον καρνιβορικό βράδυ, την Τετάρτη 7 Μαΐου.

Τα καλύτερα εστιατόρια της Κρήτης

Τα σημαντικά γευστικά σημεία της μεγαλονήσου, όπως προέκυψαν από τις πρόσφατες βραβεύσεις στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.