Το χειροποίητο iced tea "Feeju" φέρνει τη βιωσιμότητα στο ποτήρι σας!

Μια αναζωογονητική δόση δροσιάς και ευεξίας με το πιο χορταστικό παγωμένο τσάι που μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά, χωρίς τύψεις.

Feeju

Αν αναζητούσατε ένα αναψυκτικό, που εκτός από απολαυστικό να συνάδει και με τον υγιεινό τρόπο ζωής, ώστε να το απολαμβάνετε καθημερινά χωρίς τύψεις, μόλις το βρήκατε! Το Feeju, το πρώτο φυσικό juicy iced tea είναι εδώ! Το όνομά του προέρχεται από την παρότρυνση "Feel The Juice” που συνοδεύει το προϊόν, αφού ο μοναδικός τρόπος παραγωγής του με άφθονο χυμό εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με αφεψήματα εκλεκτών τσαγιών και βοτάνων εγγυάται μια πραγματικά πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία.

Κλείστε τα μάτια και πιείτε μια γουλιά από το αγαπημένο σας Feeju. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα σε Τσάι Κεϋλάνης με Χυμό Ροδάκινο, Βιολογικό Matcha Tea με Λεμονάδα, Πράσινο Τσάι με Χυμό Λεμόνι και Λουΐζα και άλλες εξίσου ιδιαίτερες προτάσεις. Η πρώτη αίσθηση που θα σας κατακλύσει είναι η φρεσκάδα του χειροποίητου, αφού από το ξύσμα του λεμονιού και του τζίντζερ μέχρι το στύψιμο των εσπεριδοειδών, τα στάδια της παραγωγής του Feeju γίνονται με το χέρι, προσδίδοντας μοναδική υπεραξία και μια αξεπέραστη αίσθηση φρεσκοστυμμένου στο προϊόν.

Feeju

Η ιδέα για χειροποίητα ροφήματα, όπως ακριβώς θα τα φτιάχναμε σπίτι μας, ανήκει στον Βασίλη Ρουμπή, που μετά την επιτυχία που γνώρισε με το bfresh spitiko, το πρώτο αναψυκτικό σε βαζάκι, έρχεται να μας συστήσει τα Feeju. Αξιοποιώντας με σεβασμό τον πλούτο της ελληνικής γης και παραμένοντας πιστός στις αρχές που τον ξεχώρισαν: αγάπη για τα χειροποίητα – φρέσκες αγνές πρώτες ύλες – προσήλωση στις αρχές του ευ ζην.

Αυτές οι αρχές, τις οποίες έχει εμφυσήσει σε όλη την "οικογένεια" της εταιρίας, είναι το κίνητρο για να προσφέρουν προϊόντα που προάγουν τον υγιεινό τρόπο ζωής και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Κάθε μέρα στο καταπράσινο "σπίτι" έκτασης 50 στρεμμάτων που έχει δημιουργήσει στην Εύβοια γίνεται η χειροποίητη παραγωγή. Επιλέγονται φρέσκα φρούτα που ωριμάζουν φυσικά σε βιολογικές καλλιέργειες κάτω από τον ελληνικό ήλιο, αλλά και αρωματικά φυτά και βότανα, όλα πλούσια σε πολύτιμα αντιοξειδωτικά, με πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Στηρίζοντας τις αρχές του υγιεινού τρόπου ζωής, δεν γίνεται προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών ή αρωμάτων σε κανένα προϊόν. Η γλυκιά τους γεύση επιτυγχάνεται αποκλειστικά με την προσθήκη γλυκαντικών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, όπως βιολογική αγαύη, φυσικά σάκχαρα φρούτων και στέβια, εξασφαλίζοντας έτσι μια μοναδική γευστική εμπειρία με ελάχιστες θερμίδες, χωρίς γλουτένη και χρωστικές.

Feeju Βασίλης Ρουμπής
Βασίλης Ρουμπής

Στη συνέχεια γίνεται η εμφιάλωση σε 100% ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιούμενα βαζάκια στην υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής που έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας, ώστε να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς. Τώρα είναι η ώρα να ανοίξεις ένα βαζάκι Feeju και να αφήσεις αρώματα, γεύσεις και φρεσκάδα να σε κατακλύσουν.

Feeju

Ποια γεύση θα διαλέξεις;
Βιολογικό Matcha Tea Ιαπωνίας με Λεμονάδα - φύλλα matcha από τα καταπράσινα λιβάδια που εκτείνονται στα βάθη της Ιαπωνίας και αληθινή λεμονάδα από ζουμερά λεμόνια βιολογικών καλλιεργειών στην Πελοπόννησο.
Τσάι Κεϋλάνης με Ροδάκινο - λεπτεπίλεπτα φύλλα μαύρου τσαγιού από τεϊοφυτείες στα υψίπεδα της Κεϋλάνης και χυμός από δροσερά ροδάκινα, σταφύλια, μήλα και λεμόνια σε τέλεια αρμονία.
Πράσινο Τσάι Με Χυμό Λεμόνι και Λουΐζα - αφέψημα πράσινου τσαγιού και αρωματικής λουίζας αναμειγνύεται με τη δροσερή γεύση χυμού ζουμερών λεμονιών που ωριμάζουν φυσικά κάτω από τον ελληνικό ήλιο.
Τσάι του Βουνού με Χυμό Ρόδι - ρόφημα ευεξίας από υπερτροφές της ελληνικής γης: τσάι του βουνού της ποικιλίας σιδερίτης από τις ελληνικές οροσειρές με χυμό ρόδι από καλλιέργειες στη Βόρεια Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
03/02/2023

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.

Στο "Balthazar" (και) για το "Penthouse"

Νέος χώρος στο δημοφιλές bar restaurant της Τσόχα αλλά και ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο project για τη νεότερη γενιά της οικογένειας Πιτσιλή.