Το χειροποίητο iced tea "Feeju" φέρνει τη βιωσιμότητα στο ποτήρι σας!

Μια αναζωογονητική δόση δροσιάς και ευεξίας με το πιο χορταστικό παγωμένο τσάι που μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά, χωρίς τύψεις.

Feeju

Αν αναζητούσατε ένα αναψυκτικό, που εκτός από απολαυστικό να συνάδει και με τον υγιεινό τρόπο ζωής, ώστε να το απολαμβάνετε καθημερινά χωρίς τύψεις, μόλις το βρήκατε! Το Feeju, το πρώτο φυσικό juicy iced tea είναι εδώ! Το όνομά του προέρχεται από την παρότρυνση "Feel The Juice” που συνοδεύει το προϊόν, αφού ο μοναδικός τρόπος παραγωγής του με άφθονο χυμό εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με αφεψήματα εκλεκτών τσαγιών και βοτάνων εγγυάται μια πραγματικά πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία.

Κλείστε τα μάτια και πιείτε μια γουλιά από το αγαπημένο σας Feeju. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα σε Τσάι Κεϋλάνης με Χυμό Ροδάκινο, Βιολογικό Matcha Tea με Λεμονάδα, Πράσινο Τσάι με Χυμό Λεμόνι και Λουΐζα και άλλες εξίσου ιδιαίτερες προτάσεις. Η πρώτη αίσθηση που θα σας κατακλύσει είναι η φρεσκάδα του χειροποίητου, αφού από το ξύσμα του λεμονιού και του τζίντζερ μέχρι το στύψιμο των εσπεριδοειδών, τα στάδια της παραγωγής του Feeju γίνονται με το χέρι, προσδίδοντας μοναδική υπεραξία και μια αξεπέραστη αίσθηση φρεσκοστυμμένου στο προϊόν.

Feeju

Η ιδέα για χειροποίητα ροφήματα, όπως ακριβώς θα τα φτιάχναμε σπίτι μας, ανήκει στον Βασίλη Ρουμπή, που μετά την επιτυχία που γνώρισε με το bfresh spitiko, το πρώτο αναψυκτικό σε βαζάκι, έρχεται να μας συστήσει τα Feeju. Αξιοποιώντας με σεβασμό τον πλούτο της ελληνικής γης και παραμένοντας πιστός στις αρχές που τον ξεχώρισαν: αγάπη για τα χειροποίητα – φρέσκες αγνές πρώτες ύλες – προσήλωση στις αρχές του ευ ζην.

Αυτές οι αρχές, τις οποίες έχει εμφυσήσει σε όλη την "οικογένεια" της εταιρίας, είναι το κίνητρο για να προσφέρουν προϊόντα που προάγουν τον υγιεινό τρόπο ζωής και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Κάθε μέρα στο καταπράσινο "σπίτι" έκτασης 50 στρεμμάτων που έχει δημιουργήσει στην Εύβοια γίνεται η χειροποίητη παραγωγή. Επιλέγονται φρέσκα φρούτα που ωριμάζουν φυσικά σε βιολογικές καλλιέργειες κάτω από τον ελληνικό ήλιο, αλλά και αρωματικά φυτά και βότανα, όλα πλούσια σε πολύτιμα αντιοξειδωτικά, με πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Στηρίζοντας τις αρχές του υγιεινού τρόπου ζωής, δεν γίνεται προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών ή αρωμάτων σε κανένα προϊόν. Η γλυκιά τους γεύση επιτυγχάνεται αποκλειστικά με την προσθήκη γλυκαντικών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, όπως βιολογική αγαύη, φυσικά σάκχαρα φρούτων και στέβια, εξασφαλίζοντας έτσι μια μοναδική γευστική εμπειρία με ελάχιστες θερμίδες, χωρίς γλουτένη και χρωστικές.

Feeju Βασίλης Ρουμπής
Βασίλης Ρουμπής

Στη συνέχεια γίνεται η εμφιάλωση σε 100% ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιούμενα βαζάκια στην υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής που έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας, ώστε να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς. Τώρα είναι η ώρα να ανοίξεις ένα βαζάκι Feeju και να αφήσεις αρώματα, γεύσεις και φρεσκάδα να σε κατακλύσουν.

Feeju

Ποια γεύση θα διαλέξεις;
Βιολογικό Matcha Tea Ιαπωνίας με Λεμονάδα - φύλλα matcha από τα καταπράσινα λιβάδια που εκτείνονται στα βάθη της Ιαπωνίας και αληθινή λεμονάδα από ζουμερά λεμόνια βιολογικών καλλιεργειών στην Πελοπόννησο.
Τσάι Κεϋλάνης με Ροδάκινο - λεπτεπίλεπτα φύλλα μαύρου τσαγιού από τεϊοφυτείες στα υψίπεδα της Κεϋλάνης και χυμός από δροσερά ροδάκινα, σταφύλια, μήλα και λεμόνια σε τέλεια αρμονία.
Πράσινο Τσάι Με Χυμό Λεμόνι και Λουΐζα - αφέψημα πράσινου τσαγιού και αρωματικής λουίζας αναμειγνύεται με τη δροσερή γεύση χυμού ζουμερών λεμονιών που ωριμάζουν φυσικά κάτω από τον ελληνικό ήλιο.
Τσάι του Βουνού με Χυμό Ρόδι - ρόφημα ευεξίας από υπερτροφές της ελληνικής γης: τσάι του βουνού της ποικιλίας σιδερίτης από τις ελληνικές οροσειρές με χυμό ρόδι από καλλιέργειες στη Βόρεια Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ανακαλύπτοντας την Κεφαλονίτικη γαστρονομία στο "Makedonia Palace"

Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την ομάδα του υποδέχονται τον Κεφαλονίτη chef Γιώργο Αντωνέλλο για ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα του νησιού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/05/2024

Ταλαντούχοι Έλληνες θαυματοποιοί στο "Ex Machina"

O Άνταμ Κοντοβάς υποδέχεται τον Πάρη Τζιμτζαλή, Senior Sous chef στο εμβληματικό "St John Bread and Wine" στο Λονδίνο, σ' ένα 4 hands pop-up με κρασιά της Ηλιάνας Καρίμαλη.

Πώς μία από τις κορυφαίες ελληνικές μπύρες νοστιμίζει με θαλασσινό αλάτι

Πιστή στις αξίες της μάρκας, η νέα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι ξυπνάει αναμνήσεις, συναισθήματα, και δημιουργεί στιγμές που μας ενώνουν.

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.