''Coyoacan Playa'': Filosofia mexicana στην πιο upbeat αμμουδιά της Αττικής

Ένα ακόμα καλοκαίρι με άρωμα Λατινικής Αμερικής έρχεται στη Βάρκιζα.

Coyoacan

Εξωτικό place to be για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια, το "Coyoacan Playa" κατεβαίνει και πάλι στην παραλία του Varkiza Resort, ξεδιπλώνοντας στο beach side σκηνικό του μια ολιστική πρόταση summer living, όπου η ανθρώπινη επαφή και η ζωηρή πνευματικότητα είναι το κύριο πιάτο από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Κοσμοπολίτικα vibes, ταξιδιάρικα beats, εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και το διακοσμητικό άγγιγμα του Γιώργου Παντελούκα, αισθητό σε κάθε λεπτομέρεια, συνθέτουν ένα boho καταφύγιο εκεί που η θάλασσα χαϊδεύει την αμμουδιά της Βάρκιζας, για να μετατρέψουν το λατινοαμερικανικό σκηνικό του "Coyoacan Playa" σε μια πύλη απόδρασης.

Coyoacan

Απόδραση που έχει, φυσικά, τη δική της αυθεντική γεύση, με τον σεφ του "Coyoacan Playa" Δημήτρη Γεωργιάδη και την ομάδα του να συνθέτουν μια πολυσυλλεκτική βεντάλια πιάτων, με βάση τη Μεσόγειο και έντονες επιρροές από τη Λατινική Αμερική.

Coyoacan

Εξωτικά bites, όπως οι tostadas με γαρίδα, γκουακαμόλε, τσίλι και τραγανή κινόα, ή ανάλαφρα σνακ σαν τα δροσερά poke bowls και τα ζουμερά tacos δίνουν γεύση στο beach side, ενώ ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά γίνονται η βάση δημιουργιών όπως το σεβίτσε με γλυκοπατάτα, πίκλα αγγουριού, αβοκάντο, τραγανή κινόα και λέτσε μάνγκο, ή το χταπόδι σχάρας με κρέμα tomatillos, jalapeno και πίκλα κρεμμυδιού, στο κεντρικό lounge, που επιβλέπει την παραλία.

Coyoacan

Το Coyoacan feeling, όμως, δεν σταματά εκεί, αφού είναι συνυφασμένο με τα θεματικά parties που διοργανώνονται σε εβδομαδιαία βάση, όπως τα "Desert Thursdays", που μεταμορφώνουν την παραλία σε σκηνικό βγαλμένο από τα lounge areas της ερήμου του Μαρακές, για γεύμα πλάι στο κύμα, κοκτέιλ δίπλα στη φωτιά και deep house ακούσματα από τον Jason Wasabi, ή τα "Lost Sundays", που μας καλούν να χαθούμε στο καλιφορνέζικο vibe τους, με πολύχρωμα prints, καλοκαιρινά outfits και μελωδίες house & latin afro house όλη μέρα.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.