Η διεθνής "La Cantine du Faubourg" στη Μύκονο

Το κοσμοπολότικο brand που ανδρώθηκε στο Παρίσι πριν κατακτήσει τη σκηνή των jet setters με locations σε Ντουμπάι και Ίμπιζα, φέρνει την αύρα «κομψής παραφροσύνης» του και στο Νησί των Ανέμων.

La Cantine de Faubourg Mykonos

Όχι απλά ως ένα εστιατόριο, αλλά ως ένα lifestyle statement με αρτίστικο ταμπεραμέντο και έφεση για την εξτραβαγκάντσα συστήθηκε στο παριζιάνικο κοινό η "La Cantine du Faubourg" πριν από μια δεκαετία, φέρνοντας το μίγμα μεσογειακών γεύσεων και διάχυτου party vibe στο νούμερο 105 της λεωφόρου της μόδας, rue du Faubourg Saint-Honoré. Έκτοτε, η αύρα "κομψής παραφροσύνης" με την οποία φρόντισαν να εμποτίσουν το δημιούργημά τους οι γλύπτες Pierre Pirajean και Helena Paraboschi έχει καταφέρει να κατακτήσει τη διεθνή jet set σκηνή, με locations σε Ντουμπάι, Ίμπιζα και Λονδίνο.

Η Μύκονος είναι η νέα στάση του εξτραβαγκάν εστιατορικού concept που, με corporate chef τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Γάλλο Gilles Bosquet, φέρνει στον Ορνό γευστικές προτάσεις όπως η αστακοσαλάτα με πεπόνι και ντομάτα, τα ταλιολίνι με χαβιάρι και λεμόνι, ή το καβούρι με πικάντικη μαγιονέζα, αλλά και signature πιάτα σαν τα μελωμένα παϊδάκια με πόμελο και ρόδι. Τη γευστική φαρέτρα μεσογειακού κοσμοπολιτισμού πλαισιώνει ο ντιζαϊνάτος open air χώρος, όπου τα κυκλαδίτικα στοιχεία συνομιλούν με το μινιμαλιστικό ύφος του brand, ενώ ως πυλώνες της εμπειρίας, την ταυτότητα του "La Cantine" συμπληρώνουν η μουσική, η τέχνη και η φαντασία, συνθέτοντας ένα στέκι που συστήνεται ως "καταφύγιο για celebrities και λαμπερούς ανθρώπους".  

La Cantine du Faubourg Mykonos
Ορνός, Μύκονος
2289029111

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.