"Colonial": Η κομψή αποικία του fine dining

Colonial

Κομψά διακοσμημένο με αποικιακή αισθητική και λουσμένο στο φυσικό φως, το προικισμένο σε γεύση εστιατόριο του γκολφ της Γλυφάδας υποδέχεται όποιον θέλει να ζήσει την εκλεκτική αύρα του, χωρίς να είναι άσος του αθλήματος ή μέλος του club. Σε μία all-day λογική, από τις το πρωί με καφέ ή και brunch η "μικρή αποικία", όπως δηλώνει και ο τίτλος του, επιφυλάσσει για το βράδυ ηχηρές fine dining εμπειρίες. 

Colonial

Με μαέστρο τον βραβευμένο σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη να αποδίδει την ελληνική κουζίνα στην πιο εκλεπτυσμένη της μορφή, το μενού αξιοποιεί με δεξιοτεχνία τοπικά προϊόντα-διαμάντια και ανασύρει σχεδόν μαγικά γευστικές μνήμες. Μια ανανεωτική εκδοχή της παλιάς κρητικής συνταγής κατσικάκι μουκέντρα με πλιγούρι και πουρέ από φακές συγκινεί με την αριστοτεχνική μείξη των πρώτων υλών, ενώ το "προχώ" γιουβετσάκι με μανιτάρια, τσορίθο Δράμας, μανιτάρια και κρέμα καπνιστής γραβιέρας Κρήτης συμπυκνώνει μια συναρπαστική έκφραση της γαστρονομικής μας κληρονομιάς. H γευστική εμπειρία όπου η παράδοση και η modernité συμβαδίζουν αρμονικά, συνοδεύεται άριστα από την προσεγμένη κάβα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Colonial

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".