Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το «Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα» ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.

gogodelogianni

Από τα χαμηλά στα ψηλά πηγαίνει η Γωγώ Δελογιάννη τη "Στοά Φιξ" της, που από την υπόγεια στοά της Ομόνοιας σκαρφαλώνει για το καλοκαίρι στην κορυφή του καινούργιου Mosaikon Hostel επί της Κολοκοτρώνη. Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του την Κυριακή 15/5, βαμμένο και αυτό στις αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του πράσινου, προσφέροντας μια καινούργια ταράτσα για τις εξόδους μας και φυσικά νέα πιάτα από τη Γωγώ που παντρεύουν όπως πάντα το παραδοσιακό με το μοντέρνο στοιχείο: μακαρονάδα με γαύρο μαρινάτο, αμύγδαλα και λεμόνι, ψητά κεφτεδάκια με χειροποίητη πίτα και γιαούρτι από την Καρδίτσα, αλμυροί λουκουμάδες με τυρί τσαλαφούτι και πορκέτα από την Κέρκυρα. Το μενού θα ανανεώνεται συχνά, ενώ δεν θα λείπουν τα ενδιαφέροντα συνοδευτικά κοκτέιλ όπως για παράδειγμα ένα Negroni "μαγειρεμένο" από την κουζίνα με μαύρες ελιές Καλαμών και άλλα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To Nobu Food Festival είναι και πάλι εδώ

Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ γεύσης επιστρέφει και φέτος με μία ξεχωριστή διαδρομή που ενώνει τρεις κοσμοπολίτικους ελληνικούς προορισμούς: την Αθήνα, την Πάρο και τη Μύκονο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/06/2025

Gajah: Το μυστικό νησί της Αθήνας είναι και πάλι εδώ

Το εξωτικό bar restaurant στη σκιά του ΣΕΦ επιστρέφει για ένα ακόμη θέρος και σερβίρει νέα πιάτα με έμπνευση από την Ιταλία.

Σε αυτή την ταβέρνα του 1930, οι Αθηναίοι πηγαίνουν ξανά και ξανά

Γεύσεις χωρίς μυστικά, κρασιά που θα έβρισκες σε γκραν ρεστοράν, έργα τέχνης αλλά, κυρίως, μία μόνιμη αίσθηση διακοπών κάνουν τη διαφορά.

Πού θα φας σήμερα ένα από τα καλύτερα παγωτά της Ελλάδας

Μία ξεχωριστή μέρα αυθεντικής γεύσης σε ένα απροσδόκητο σημείο.

Στη Μαργαρώ ζει ακόμα η παλιά ψαροταβέρνα της γειτονιάς

Ξεκίνησε σαν ταβερνάκι για τον κόσμο του λιμανιού, έφτασε να είναι προορισμός. Η Μαργαρώ προσφέρει εκείνη την απλή, καθημερινή "έξοδο για ψαράκι" που έχει λείψει καιρό τώρα από την πόλη, Κι αυτό στηρίζει τη διαχρονική επιτυχία της.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Sissitio Rhodes Fine Art, Taste & Culture"

Στην καρδιά της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, το ανανεωμένο στέκι-σημείο αναφοράς στο νησί των Ιπποτών για την ολιστική εμπειρία εξόδου που προσφέρει, ανοίγει διάπλατα και φέτος τη γαστρονομική του βεντάλια, πλήρως συντονισμένο με τις διεθνείς τάσεις της αγοράς.