Νύχτες "COYA" ξανά στη Μύκονο

Το δημοφιλές ιαπωνοπερουβιανό restaurant bar επιστρέφει για τρίτη σεζόν στο Νησί των Ανέμων.

Coya

Ταίριαξε αμέσως στο μυκονιάτικο lifestyle το διεθνώς δημοφιλές "COYA" που επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Νησί των Ανέμων. Οι πόρτες της πανέμορφης αυλής του στην καρδιά της μυκονιάτικης Χώρας θα ανοίξουν για φέτος στις 14/5, προσφέροντας το signature μείγμα φαγητού και διασκέδασης βαμμένο στα χρώματα της λατινοαμερικάνικης κουλτούρας, που κάνει τα "COYA" να ξεχωρίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο ανανεωμένο μενού του εστιατορίου φιγουράρουν όπως πάντα fusion ιαπωνοπερουβιανές γεύσεις, διανθισμένες με ισπανικές και κινέζικες πινελιές, που ακολουθούν τη λογική του sharing και προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού. Παράλληλα, η αφρόκρεμα των resident DJs των "COYA" θα δώσει το "παρών" στα decks του μαγαζιού, αρχής γενομένης με τον DJ NSI από τα μαγαζιά των Εμιράτων και τον DJ Seva από εκείνα του Λονδίνου, που θα σφυρίξουν την έναρξη της σεζόν. Από φέτος μάλιστα η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο πλούσια, καθώς ξεκινά το περίφημο COYA Ritual με tribal και μελωδικές techno μουσικές κάθε Δευτέρα (από 6/6) όπως και το signature event "Χαιρετισμός στον Ήλιο" κάθε Σαββατοκύριακο (από 7/7) με εντυπωσιακούς ερμηνευτές και μελωδικούς ήχους κρουστών από τον διάσημο παραγωγό και ντράμερ Walter Scalzone. 

Οδός Μαλαματένιας, Ματογιάννια, Μύκονος, 2289022515
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/09/2025

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".

Groovy Mango, το ταϊλανδέζικο του Νέου Κόσμου έχει την προσοχή μας

Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Στο high end bistro που δε 'συμπαθεί' τους ντόπιους, τρως μενού με €49

Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.

Piraeus Taste Festival: Ο Πειραιάς γιορτάζει τη γαστρονομία

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.