To Athens Street Food Festival επιστρέφει

Τα σαββατοκύριακα του Μαΐου το street food γιορτάζει στο Γκάζι.

AthensStreetFoodfestival photo: Athens Street Food Festival 2019

Μεγαλύτερο και απολαυστικότερο από ποτέ ανάβει ξανά τις μηχανές το Athens Street Food Festival. To venue θα είναι όπως πάντα το παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, η διάρκεια του όμως θα απλωθεί και στα τέσσερα σαββατοκύριακα του Μαΐου (6-8, 13-15, 20-22 και 27-29/5), κατά τη διάρκεια των οποίων θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στο χέρι ιδιαίτερες συνταγές από το Μεξικό, την Ιαπωνία την Κίνα και τη Βραζιλία, ως την Τζαμάικα, την Πολυνησία, την Κορέα, την Αργεντινή, τη Μέση Ανατολή την Ιταλία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία και φυσικά την Ελλάδα. Το "παρών" σε αυτήν τη γευστική γιορτή θα δώσουν πολλά και αγαπημένα στέκια της πόλης που θα παρουσιάζουν τις πιο δημοφιλείς σπεσιαλιτέ τους, όπως το "Cool Jerk", το "Burger Joint", το "Po’Boys", το "Sando" και το "Bao Bao", χωρίς να λείπει ασφαλώς η μουσική με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και parties. Το εισιτήριο κοστίζει € 3 και οι πόρτες του φεστιβάλ ανοίγουν τις Παρασκευές από τις 5 μ.μ. και τα Σάββατα και τις Κυριακές από τις 12 μ.μ. Δείτε περισσότερα εδώ. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Bottomless Brunch + Βeats" στο "Sebastian" του "Ace Hotel"

Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.

24/10/2025

'Πλυτά': Το καθημερινό στέκι που ψάχναμε για αστεράτους μεζέδες

Απλό, προσιτό και φιλικό σαν καφενείο, αλλά με γεύσεις "από χέρι" και μενού της αγοράς και της ημέρας, το ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο Πλυτά είναι το μαγαζί που θα λαχταρούσες να έχεις στη γειτονιά σου, για να το χαίρεσαι όσο συχνά μπορείς.

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ του George Calombaris στην Αθήνα

Ένας από τους διασημότερους Αυστραλούς σεφ έχει κυπριακές ρίζες και μεγάλη αγάπη για την πόλη. Ας δούμε τα μέρη που προτείνει στους followers του.