Η εμπειρία "Pacha" επιστρέφει εμπλουτισμένη στη Μύκονο

Ο διεθνής όμιλος ενισχύει την παρουσία του στο Νησί των Ανέμων, παρουσιάζοντας φέτος το beach resto «Ftelia Pacha» στη Φτελιά με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Σταμάτη Μαρμαρινού.

pacha1

Ήταν από τις διεθνείς αφίξεις που προκάλεσαν αίσθηση το περασμένο καλοκαίρι στο Νησί των Ανέμων. Ο λόγος για τον διάσημο όμιλο Pacha, ο οποίος αποφάσισε να φέρει στη Μύκονο το signature μείγμα διαμονής και διασκέδασης που με αφετηρία την Ίμπιζα έγινε αγαπητό σε πολλά μέρη του κόσμου, ανοίγοντας τόσο το ξενοδοχείο "Destino Pacha" στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου όσο και το new age καμπαρέ "Lio" σε έναν από τους ατμοσφαιρικούς κήπους της μυκονιάτικης Χώρας. Η φετινή σεζόν ωστόσο, θα βρει τον όμιλο με τριπλή πλέον παρουσία στο νησί. 

Πρώτο θα ανοίξει τις πόρτες του το ξενοδοχείο στις 12/5 έχοντας πάντα στο επίκεντρο την poolside διασκέδαση γύρω από τον χώρο της πισίνας με την πανοραμική θέα, που θα υποδεχθεί ανανεωμένος διάσημους διεθνείς DJs αλλά και τα σταθερά party με τη σφραγίδα των Pacha.

pacha2

Με νέο πρόσωπο σηκώνει επίσης αυλαία το "Lio" στις 26/5. Ο γεύσεις θα έχουν τη σφραγίδα του ταλαντούχου σεφ Άλκη Βαρδαραμάτου που συναντούσαμε μέχρι πρόσφατα στην κουζίνα του "JackieO’ Beach", ενώ το φετινό θέμα των εντυπωσιακών χορευτικών show είναι το Simply The Best με ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά νούμερα που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς στα "Lio" ανά τον κόσμο. Από φέτος μάλιστα θα υπάρχει και ένας νέος χώρος club για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν τη διασκέδαση και μετά το show.

Αργότερα μέσα στη σεζόν τέλος, θα γνωρίσουμε και το beach resto "Ftelia Pacha" στην αγαπημένη των surfers παραλία της Φτελιάς. Πρόκειται για το γνώριμο εστιατόριο στην άκρη της παραλίας, το οποίο αυτές τις ημέρες ανακαινίζεται εκ βάθρων σε πολυτελές boho chic ύφος. Το τιμόνι της ως επί το πλείστον μοντέρνας θαλασσινής κουζίνας θα κρατά ο βραβευμένος σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός (chef de cuisine o Πέτρος Κοσμόπουλος), χωρίς ασφαλώς να λείπει και από εδώ το στοιχείο της all day καλοκαιρινής διασκέδασης όπως και οι μετακλήσεις γνωστών ονομάτων της μουσικής βιομηχανίας.   


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
05/11/2025

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.

4 νέα ζαχαροπλαστεία και pastry shops που γλυκαίνουν τους Αθηναίους

Λουκουμάδες, πίτες, τάρτες, κρουασάν και πολλές ακόμα γλυκές λιχουδιές στα καινούργια spots της πόλης.