Λάμψη 2 αστέρων Michelin στο "The Ixian Grand Hotel" στη Ρόδο

Το νησί των Ιπποτών υποδέχεται το ντελικάτο άνοιγμα του σεφ Frank Rosin, για μια one night only γαστρονομική εμπειρία υψηλού επιπέδου αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, στις 27 Απριλίου.

Ixian Grand Ρόδος

Διάσημος για την τηλεοπτική του θητεία ως ηγέτης του γερμανικού "Hell’s Kitchen", αλλά και διακεκριμένος με 2 * Michelin για το εστιατόριό του, "Restaurant Rosin", στο Dorsten της δυτικής Βεστφαλίας, ο Frank Rosin έρχεται για μία και μόνο βραδιά στο νησί των Ιπποτών, προκειμένου να προσφέρει μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, αποκλειστικά στους επισκέπτες του "The Ixian Grand Hotel", στις 27 Απριλίου.

Τοποθετημένο στην παραλία της Ιξιάς στη Ρόδο, σε ένα πράσινο τοπίο που αγγίζει το Αιγαίο, το 5 αστέρων "The Ixian Grand & All Suites Hotel" θα γίνει η σκηνή όπου ο Rosin θα ξεδιπλώσει τη μαγειρική φινέτσα που του έχει εξασφαλίσει σταθερή παρουσία στις κορυφαίες θέσεις του καταλόγου Michelin από το 2011, με τον Executive Chef του ξενοδοχείου Νικόλα Ζουρνατζίδη, αλλά και την έμπειρη ομάδα του στο support.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτύχαμε να εξασφαλίσουμε τον βραβευμένο σεφ, με αστέρι Michelin, Frank Rosin, για το ξενοδοχείο μας στις 27 Απριλίου - πολλοί από τους καλεσμένους μας προέρχονται από τη Γερμανία, γνωρίζουν και εκτιμούν τον Rosin και την κουζίνα του, για τους υπόλοιπους είναι μια εκπληκτική ευκαιρία να τον γνωρίσουν" σημειώνει σχετικά ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής του "The Ixian Grand & All Suites", διευκρινίζοντας ότι η γαστρονομική αυτή εμπειρία περιλαμβάνεται στο all inclusive πακέτο του adults only ξενοδοχείου 348 δωματίων, εκ των οποίων 68 σουίτες με ιδιωτικές πισίνες.

Ixian Grand Ρόδος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.