Το Sani Gourmet επιστρέφει για 15η χρονιά

Από τις 20 μέχρι και τις 24 Μαΐου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γαστρονομικές προτάσεις των καλεσμένων σεφ, άρτια συνδυασμένες με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιών, στα πολυβραβευμένα εστιατόρια του Sani Resort.

Sani Gourmet Festival

Σημείο συνάντησης για τους λάτρεςι της υψηλής γαστρονομίας θα γίνει και πάλι το "Sani Resort", ανάβοντας για 15η χρονιά τις κουζίνες του Sani Gourmet. Με τίτλο "Culinary Artisans”, το Sani Gourmet φέτος θα γιορτάσει την ελληνική σύγχρονη γαστρονομική σκηνή, με πρωταγωνιστές εννέα κορυφαίους Έλληνες σεφ. Από τις 20 μέχρι και τις 24 Μαΐου.

Στα πλαίσια της μεγάλης αυτής γαστρονομικής συνάντησης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γαστρονομικές προτάσεις των καλεσμένων σεφ, άρτια συνδυασμένες με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιών, στα πολυβραβευμένα εστιατόρια "Water", "Fresco", "Tomata" και "Asian", ενώ επιπλέον θα μπορούν να συμμετάσχουν σε παράλληλες δράσεις και δραστηριότητες, βιώνοντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες που αντανακλούν την υψηλή γαστρονομία της σύγχρονης ελληνικής σκηνής.

Οι εννέα Έλληνες σεφ θα δημιουργήσουν Degustation Menus, με έμπνευση από τα αγαπημένα τους signature πιάτα και τις προσωπικές τους γαστρονομικές καταβολές, με τους executive chef "Sani Resort" σε έχουν υποστηρικτικό ρόλο.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, κατά τη διάρκεια του φετινού θεσμού θα εφαρμοστούν πρακτικές μηδενικών απορριμμάτων, για την πρόληψη, μείωση και κομποστοποίηση των αποβλήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.