"Phat Bunny": τα burgers βάφτηκαν ροζ

Οι American style γεύσεις έχουν την τιμητική τους στο φρέσκο στέκι του Περιστερίου που μοιάζει βγαλμένο από το instagram.

phatbunny1

Μια ομάδα νέων παιδιών που δραστηριοποιούνται στη dance σκηνή της πόλης δημιούργησε πρόσφατα ένα burger spot στο Περιστέρι που μάλλον δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Ο "λαγός" τους αναπνέει σε περιβάλλον απόλυτα ινσταγκραμικό, φουλ του ροζ, με καρέκλες λαγουδένιες, τραπέζια σε στιλ diner και γεύσεις που τιμούν την πληθωρική πλευρά της αμερικανικής κουλτούρας. Την αρχή κάνουν για παράδειγμα χειροποίητα mozzarella sticks με σπιτική sweet pepper mayo, φτερούγες κοτόπουλου και η δική τους coleslaw με κόκκινο και λευκό λάχανο, καρότο και πράσινο μήλο, οι τηγανιτές πατάτες γαρνίρονται με όλων των ειδών τα toppings, ενώ δεν λείπουν οι tex mex πινελιές αλλά και τα hot dogs όπως το Melty με λουκάνικο Φρανκφούρτης, τσένταρ, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια και σος BBQ.

phatbunny2

Η ώρα του κυρίως θέματος περιλαμβάνει γύρω στα δέκα διαφορετικά burgers που ξεκινάνε από το πιο απλό Cheese και ανοίγονται προς το signature Phat Bunny με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τσένταρ, μπέικον, hush brown και αυγό τηγανητό, το "διώροφο" Double Trouble με διπλό μπιφτέκι και πεπερόνι, αλλά και burgers με κοτόπουλο ή μπιφτέκι γαλοπούλας. Σοκολατένιος κορμός, soft cookie και cheesecake γράφουν γλυκό φινάλε αλ αμερικέν, ενώ η μπάρα, στην οποία μπορείς επίσης να φας, υποστηρίζει τη δράση καθώς και τα dance events που διοργανώνονται κάποια σαββατιάτικα βράδια με περιποιημένα κοκτέιλ.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.