Το "Sweet Nolan" είναι εδώ

Το new style ζαχαροπλαστείο του Σωτήρη Κοντιζά άνοιξε μόλις τις πόρτες του στο Σύνταγμα.

sweetnolan1

Καιρό το περιμέναμε το ζαχαροπλαστείο που θα δημιουργούσε ο Σωτήρης Κοντιζάς δίπλα ακριβώς στο "Nolan" και πλέον ήρθε ο καιρός να το γνωρίσουμε από κοντά. Το "Sweet Nolan" ανέβασε ρολά πριν λίγες ώρες, σχεδιασμένο από την Trail Practice με επικεφαλής τον Μάνο Μπαμπούνη, που έχει επιμεληθεί ακόμα τόσο το "Nolan" όσο και το "Proveleggioς" στον Κεραμεικό, στο ύφος ενός σύγχρονου αστικού ζαχαροπλαστείου με λιτές και καθαρές γραμμές, μαρμάρινες προθήκες αλλά και έναν εντυπωσιακό καθρέφτη για "ουρανό". Τα γλυκά, αυστηρά ημέρας, εμπνέονται από διάφορες γεωγραφικές συντεταγμένες και περιλαμβάνουν επιλογές όπως το ολόκληρο βάσκικο τσιζκέικ στην λαδόκολλα που έκανε πρεμιέρα μέσα από την πλατφόρμα του "PS Luncheon", τα pasteis de nata που έλκουν την καταγωγή τους από την Πορτογαλία, και μαζί τους σου, τάρτες όπως η tarte tatin και η λεμονιού, cookies, μπριός και άλλα που παρασκευάζονται ασφαλώς επιτόπου, στο χώρο του εργαστηρίου. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα. 

sweetnolan2

sweetnolan3

Aπόλλωνος 6Β, Σύνταγμα, 210 3240698
Ωράριο: Καθημερινά 11 π.μ. - 11 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτά τα κεμπαπάκια στην Κυψέλη είναι από τα πιο ζουμερά της πόλης

Με φόντο την πλατεία του Άγιου Γεώργιου, τα απολαμβάνεις μαζί με άλλες λιχουδιές σε έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/12/2025

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.