Εσείς πού θα τσικνίσετε; Δείτε το μεγάλο αφιέρωμά μας στα πιο ξεχωριστά κρεατοφαγικά στέκια

Έστω και τελευταία στιγμή όσοι αποφασίσετε να τσικνήσετε, για κάθε γούστο και βαλάντιο θα βρείτε τις ανάλογες προτάσεις.

Κρέας

Το έθιμο της Τσικνοπέμπτης λίγο πολύ θα το τιμήσουμε. Έστω και τελευταία στιγμή λοιπόν, όσοι αποφασίσετε να τσιμπήσετε εκτός των θυρών, η κρεατοφαγική εστιατορική βεντάλια της πόλης έχει πολύ δελεαστικές προτάσεις για κάθε γούστο και βαλάντιο. Είτε λοιπόν θέλετε να τσικνίσετε κάπου παραδοσιακά, είτε πιο στιλάτα, υπάρχουν κλασικές αλλά και ατμοσφαιρικές επιλογές για μια χαλαρή έξοδο της παρέας αλλά και δυνατούς παίχτες με επιλογές από αρνίσια παϊδάκια, σεφταλιές και σπαλομπριζόλες μέχρι "ψαγμένες" και "ξηρής ωρίμασης" κοπές που αφήνονται στην καπνιστή γοητεία του κάρβουνου και της ανοιχτής φωτιάς. 
Δείτε το μεγάλο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.