Το τζενοβέζικο "Zeffirino" έρχεται στη Σαντορίνη με το νέο "Zaffron Resort" του ομίλου Φάις

Το «Radisson Blu Zaffron Resort» θα κάνει εγκαίνια τον προσεχή Απρίλιο με πριβέ αμμουδιά, ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες και ζωηρό πρόγραμμα events στις παροχές, αλλά και την νέα έδρα του κοσμοπολίτικου εστιατορίου «Zeffirino» στα σκαριά.

Radisson Blu Zaffron Resort Σαντορίνη

Το πρώτο του άνοιγμα στον τομέα φιλοξενίας ετοιμάζει ο όμιλος Fais, που ετοιμάζεται για εγκαίνια στις 18 Απριλίου 2022 στη Σαντορίνη. Το "Radisson Blu Zaffron Resort", μια πρόταση αντάξια των premium προδιαγραφών του νησιού, θα είναι το μοναδικό κατάλυμμα του νησιού με παραλία αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενούς του, ενώ την lux εμπειρία διαμονής στις 103 σουίτες και τους πολυτελείς του χώρους θα υπογραμμίζουν προωθημένες επιλογές επίπλωσης, τεχνολογίες αιχμής και δυναμικές συνεργασίες με διεθνή brands.

Radisson Blu Zaffron Resort Σαντορίνη

Keyless είσοδος και ανέσεις όπως μηχανές Nespresso και προϊόντα περιποίησης Korres, αποτελούν μερικές μόνο από τις λεπτομέρειες της διαμονής, τζακούζι και θερμαινόμενες ιδιωτικές πισίνες σε όλα σχεδόν τα δωμάτια θα εγγυόνται την ιδιωτικότητα της απόλαυσης, διεθνείς guest DJs και άλλα θεματικά events θα κρατούν ψηλά το τέμπο, ενώ η κεντρική πισίνα με τον εντυπωσιακό, ασπρόμαυρο μαίανδρό της στην καρδιά του θερέτρου, θα αποτελεί το ακροκέραμο μιας σχεδιαστικής λογικής που θα ενσωματώνει στοιχεία του σαντορινιού lifestyle στη sui generis αισθητική προσέγγιση του ομίλου.

Radisson Blu Zaffron Resort Zeffirino

Παράλληλα, το "Zaffron Resort" θα είναι και μια πρώτη έμπρακτη ένδειξη της αξίας που δίνει ο Όμιλος στις διεθνείς γαστρονομικές συνεργασίες: ο χώρος του resort θα αποτελέσει τη νέα εκτός Ιταλίας έδρα του κοσμοπολίτικου εστιατορίου "Zeffirino", που ξεκίνησε από τη Γένοβα το 1939, για να χαράξει τη διαδρομή του στο χάρτη της παγκόσμιας γαστρονομικής κουλτούρας, μέσα από ιστορία τεσσάρων γενεών. Έχοντας κερδίσει τον τίτλο του… pesto-ποιού του Πάπα, το δαφνοστεφανομένο με πλήθος επιδραστικών διεθνών επαίνων "Zeffirino" μετρά προσωπικότητες όπως οι Λουτσιάνο Παβαρότι, Φρανκ Σινάτρα, Μοχάμεντ Αλί και Σοφία Λόρεν στους ανά τα έτη θαμώνες του, ενώ διατηρώντας πάντα τη δομή και το χαρακτήρα μιας οικογενειακής επιχείρησης, έχει σερβίρει τη δημιουργική του προσέγγιση στη γενοβέζικη γεύση σε προορισμούς παγκόσμιας αναφοράς, όπως το Λας Βέγκας και το Ριάντ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.