"Burger Joint" και "Gloria Gati" στρέφουν το ενδιαφέρον στην πλατεία Καρύτση

Ο Γιώργος Παπακώστας ετοιμάζει διπλό χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΚΛΟΡΙΑ ΓΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΤΣΗ Vittoria Gati

Ο Γιώργος Παπακώστας θα μας απασχολήσει αρκετά το προσεχές διάστημα καθώς ετοιμάζει μία διπλή κίνηση στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Καρύτση. Αρχικά, το "Burger Joint" θα αποκτήσει νέο spot εντός των επόμενων τριών εβδομάδων. Το γευστικό κομμάτι θα μείνει ακριβώς το ίδιο με Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη και Ψυχικό αλλά θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις όσον αφορά το μέγεθος (θα είναι μικρότερος ο χώρος), το design (λιγότερο industrial) αλλά και το concept: Το "Burger Joint" του κέντρου θα είναι σχεδόν speakeasy, χωρίς πινακίδα ή οποιαδήποτε άλλη σήμανση, θα βρίσκεται σε υπόγειο και, όπως λέει ο ίδιος ο δημιουργός του, "θα πρέπει κανείς να το αναζητήσει αν θέλει να φάει καλό burger".

Στον χώρο που κάποτε φιλοξενούσε το "Shakespeare" αναμένεται προς τα τέλη Μαρτίου και το 'αδερφάκι' του "Vittoria Gati". Το "Gloria Gati" θα συστηθεί ως ιταλική brasserie, θα διατηρεί ελαφρώς παρόμοιο concept και σχεδόν ίδιο μενού. Θα είναι όμως αρκετά πιο fun ο χώρος του και θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο κομμάτι του ποτού, με ηχηρή υπογραφή στο μπαρ.

Περισσότερα προσεχώς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.