Ελληνο-ισπανική συμμαχία στο "Bocas"

Ο Μίλτος Αρμένης συμπράττει στην κουζίνα του «Bocas» με πέντε αξιόλογους συναδέλφους του για να ετοιμάσουν μενού με ελληνο-ισπανικό χρώμα.

Ελληνο-ισπανική συμμαχία στο «Bocas»

Ο βραβευμένος σεφ και συνιδιοκτήτης του φιλαδελφιώτικου μεζεδοπωλείου, διοργανώνει σειρά μαγειρικών ρεσιτάλ δίνοντας τα ηνία της κουζίνας του σε φίλους συναδέλφους του μαζί με τους οποίους θα ετοιμάσει πιάτα σε βραδιές 4 hands αλά ελληνο-ισπανικά. Οι δημιουργικές πινελιές από τη χώρα των Βάσκων θα είναι δια χειρός του οικοδεσπότη ενώ τα μενού θα συνοδεύσουν ελληνικά κρασιά και αποστάγματα. Την κορδέλα των εκδηλώσεων θα κόψει ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης στις 17/11 με μενού που θα περιλαμβάνει το περίφημο γεμιστό με πατσά καρυδόψωμό του και πιάτα όπως τράγο κοκκινιστό στα ξύλα, κεφτεδάκια τράγου και συκώτι, ταρτάκι με χόρτα, ρεβύθια και κρούστα γιαουρτιού. Το line up των καλεσμένων σεφ συμπληρώνουν οι Μιχάλης Μάρθας (No 5 luxury Suites & Villas, 8/12), Γρηγόρης Χέλμης (Μεzέν,19/1), Μιχάλης Χάσικος (Hasika, η Ελλάδα σε μπουκιές,16/2) και ο Στάθης Παγκουρέλιας (consultant chef στον Βόλο, 9/3).

Ώρες: 19:30 - 23:00, Κόστος για event 17/11: 35€ , με pairing από το Οινοποιείο "Κεχρής".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
11/12/2025

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.