Το «La Suite» υποδέχεται τον μισελενάτο σεφ Geoffrey Rembert

Ο βραβευμένος Γάλλος σεφ υπογράφει τα νέα μενού του rooftop resto του ξενοδοχείου «St. George Lycabettus», με το winter opening του εμβληματικού εστιατορίου να προγραμματίζεται για τις 12 Νοεμβρίου.

Το «La Suite» υποδέχεται τον μισελενάτο σεφ Geoffrey Rembert

Σπουδαία νέα από το «St George Lycabettus» που, με τη συνεργασία του με τον βραβευμένο σεφ Geoffrey Rembert, φέρνει στην Αθήνα λάμψη Michelin, μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα μενού που ο βραβευμένος με 1* Γάλλος σεφ συνυπογράφει με τον σταθερό exec chef του «St. George», Βασίλη Μηλιό.

Το «La Suite» υποδέχεται τον μισελενάτο σεφ Geoffrey Rembert - εικόνα 1

Σε μια συνέργεια που θα είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα, αν δεν την είχε μπλοκάρει η πανδημία, οι δυο σεφ συνδημιούργησαν ένα ελληνογαλλικό fusion μενού, αλλά και μια εμπειρία degustation, που σκοπό έχουν να γεφυρώσουν την απόσταση Αθήνας – Παρισιού, μέσα από τη δύναμη των γεύσεων. Ακολουθώντας την bistronomy λογική, το a la carte μενού περιλαμβάνει πιάτα γαλλικής φινέτσας, όπως τα χτένια St Jaques με χαβιάρι Hadid, ή το στήθος πάπιας με κρούστα αρωματικών, αλλά και ελληνικής μενταλιτέ, σαν τις γαρίδες με κρέμα ντομάτας, φέτα και ούζο, ή το λαβράκι με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς. Παράλληλα, καθημερινά θα σερβίρεται και το degustation μενού «Paris – Athenes», που περιλαμβάνει δυνατότητα για champagne pairing με την υπογραφή της Moët et Chandon – και τα δύο μενού θα σερβίρονται από τη βραδιά του winter opening του εστιατορίου, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, μέχρι και τον Φεβρουάριο της ερχόμενης χρονιάς.

Φυσικά, το χειμερινό πρόγραμμα του «La Suite» περιλαμβάνει πολλές ακόμη εκπλήξεις, όπως τα ειδικά μενού για την υποδοχή του φρέσκου Beajoulais Nouveau από τις 18 έως τις 24 Νοεμβρίου, ένα παραδοσιακό all American thanksgiving dinner στις 25 Νοεμβρίου, αλλά και ένα ειδικά διαμορφωμένο Black Truffle Menu επ’ αφορμή της Black Friday στις 26 Νοεμβρίου, όλα στην ατμοσφαιρική βεράντα του «La Suite», βραβευμένη ως Best View in Europe για τη συναρπαστική της θέα στην Αθήνα και τον Σαρωνικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και βραδιές όπερας με την υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.