Το «La Suite» υποδέχεται τον μισελενάτο σεφ Geoffrey Rembert

Ο βραβευμένος Γάλλος σεφ υπογράφει τα νέα μενού του rooftop resto του ξενοδοχείου «St. George Lycabettus», με το winter opening του εμβληματικού εστιατορίου να προγραμματίζεται για τις 12 Νοεμβρίου.

Το «La Suite» υποδέχεται τον μισελενάτο σεφ Geoffrey Rembert

Σπουδαία νέα από το «St George Lycabettus» που, με τη συνεργασία του με τον βραβευμένο σεφ Geoffrey Rembert, φέρνει στην Αθήνα λάμψη Michelin, μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα μενού που ο βραβευμένος με 1* Γάλλος σεφ συνυπογράφει με τον σταθερό exec chef του «St. George», Βασίλη Μηλιό.

Το «La Suite» υποδέχεται τον μισελενάτο σεφ Geoffrey Rembert - εικόνα 1

Σε μια συνέργεια που θα είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα, αν δεν την είχε μπλοκάρει η πανδημία, οι δυο σεφ συνδημιούργησαν ένα ελληνογαλλικό fusion μενού, αλλά και μια εμπειρία degustation, που σκοπό έχουν να γεφυρώσουν την απόσταση Αθήνας – Παρισιού, μέσα από τη δύναμη των γεύσεων. Ακολουθώντας την bistronomy λογική, το a la carte μενού περιλαμβάνει πιάτα γαλλικής φινέτσας, όπως τα χτένια St Jaques με χαβιάρι Hadid, ή το στήθος πάπιας με κρούστα αρωματικών, αλλά και ελληνικής μενταλιτέ, σαν τις γαρίδες με κρέμα ντομάτας, φέτα και ούζο, ή το λαβράκι με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς. Παράλληλα, καθημερινά θα σερβίρεται και το degustation μενού «Paris – Athenes», που περιλαμβάνει δυνατότητα για champagne pairing με την υπογραφή της Moët et Chandon – και τα δύο μενού θα σερβίρονται από τη βραδιά του winter opening του εστιατορίου, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, μέχρι και τον Φεβρουάριο της ερχόμενης χρονιάς.

Φυσικά, το χειμερινό πρόγραμμα του «La Suite» περιλαμβάνει πολλές ακόμη εκπλήξεις, όπως τα ειδικά μενού για την υποδοχή του φρέσκου Beajoulais Nouveau από τις 18 έως τις 24 Νοεμβρίου, ένα παραδοσιακό all American thanksgiving dinner στις 25 Νοεμβρίου, αλλά και ένα ειδικά διαμορφωμένο Black Truffle Menu επ’ αφορμή της Black Friday στις 26 Νοεμβρίου, όλα στην ατμοσφαιρική βεράντα του «La Suite», βραβευμένη ως Best View in Europe για τη συναρπαστική της θέα στην Αθήνα και τον Σαρωνικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.