Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει

Με παραδοσιακό ιταλικό ταμπεραμένο και φινετσάτη μοντέρνα αισθητική, το πιο νόστιμο ραντεβού των Νοτίων Προαστίων επανέρχεται δίνοντάς μας καλό λόγο να κατηφορίσουμε προς τη μοναδική του βεράντα.

Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει

Ένα από τα πιο νόστιμα ραντεβού των φθινοπωρινών μας Κυριακών επιστρέφει ανανεωμένο, με το «Mercato», στον 5ο όροφο του «Nafsika» στο «Four Seasons Astir Palace Athens», να στρώνει ξανά τη στιλάτη σάλα του, για να υποδεχτεί το Sunday Brunch από την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 4.30 το απόγευμα.

Εκεί, ο Ιταλός Chef Sergio Favata συνθέτει ένα μενού βασισμένο σε χειροποίητα προϊόντα και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, με τη μεγάλη ποικιλία artisanal τυριών και αλλαντικών, το oyster bar και τα ψαρικά του μπουφέ, να συντονίζονται με κλασικά πιάτα brunch, σαν το US Prime Beef Burger και τα «Mercato» Eggs Benedict.

Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει - εικόνα 1

Παράλληλα, premium κοπές, φρέσκα θαλασσινά και λαχανικά εποχής καψαλίζονται στο Live BBQ station, πιάτα όπως το Risotto alla Milanese, ή τα Lasagna Vegetariana με βελουτέ παρμεζάνας και καπνιστό Scamorza φέρνουν το ιταλικό συνταγολόγιο στην κομψή σάλα, ενώ ο εντυπωσιακώς κατάλογος επιδορπίων κλείνει την εμπειρία με περισσότερες από δέκα επιλογές, και signature cocktails όπως το Menta, το Bellini και το κλασσικό Bloody Mary, ανεβάζουν το κυριακάτικο party mood.

Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει - εικόνα 2

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 210 8901000
Τιμή : 85€ ανά άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και βραδιές όπερας με την υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.