Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει

Με παραδοσιακό ιταλικό ταμπεραμένο και φινετσάτη μοντέρνα αισθητική, το πιο νόστιμο ραντεβού των Νοτίων Προαστίων επανέρχεται δίνοντάς μας καλό λόγο να κατηφορίσουμε προς τη μοναδική του βεράντα.

Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει

Ένα από τα πιο νόστιμα ραντεβού των φθινοπωρινών μας Κυριακών επιστρέφει ανανεωμένο, με το «Mercato», στον 5ο όροφο του «Nafsika» στο «Four Seasons Astir Palace Athens», να στρώνει ξανά τη στιλάτη σάλα του, για να υποδεχτεί το Sunday Brunch από την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 4.30 το απόγευμα.

Εκεί, ο Ιταλός Chef Sergio Favata συνθέτει ένα μενού βασισμένο σε χειροποίητα προϊόντα και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, με τη μεγάλη ποικιλία artisanal τυριών και αλλαντικών, το oyster bar και τα ψαρικά του μπουφέ, να συντονίζονται με κλασικά πιάτα brunch, σαν το US Prime Beef Burger και τα «Mercato» Eggs Benedict.

Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει - εικόνα 1

Παράλληλα, premium κοπές, φρέσκα θαλασσινά και λαχανικά εποχής καψαλίζονται στο Live BBQ station, πιάτα όπως το Risotto alla Milanese, ή τα Lasagna Vegetariana με βελουτέ παρμεζάνας και καπνιστό Scamorza φέρνουν το ιταλικό συνταγολόγιο στην κομψή σάλα, ενώ ο εντυπωσιακώς κατάλογος επιδορπίων κλείνει την εμπειρία με περισσότερες από δέκα επιλογές, και signature cocktails όπως το Menta, το Bellini και το κλασσικό Bloody Mary, ανεβάζουν το κυριακάτικο party mood.

Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει - εικόνα 2

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 210 8901000
Τιμή : 85€ ανά άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.