Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο

Το φινετσάτο της άγγιγμα σε μια καινούρια πιάτσα νοστιμιάς φέρνει η «Kayak», που άνοιξε το νέο της concept store στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας, φτιάχνοντας gelato της στιγμής μπροστά στα μάτια μας.

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο

Μια νέα γευστική απόλαυση έχει προσθέσει στις καθημερινές βόλτες μας στην καρδιά της Αθήνας η Kayak, που πάτησε Κέντρο με ένα πρωτότυπο, άκρως εντυπωσιακό boutique concept store στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας. Αεράτο και pop, με fun διακοσμητικές πινελιές, αλλά και mood ζωηρό και ταιριαστό με την περατζάδα στην οποία χαζεύουν οι βιτρίνες του, βάζει τη βραβευμένη υπογραφή της Kayak στη νέα μικροπιάτσα της περιοχής, ενώ παράλληλα φέρνει στο… χωνάκι μας και μια καινούρια, πρωτότυπη Kayak πρόταση: αυτή της instant απόλαυσης ολόφρεσκου gelato της στιγμής, που ετοιμάζεται επί τόπου και μπροστά στα μάτια μας.

Ανάμεσα στα μεγάλα και φωτεινά ψυγεία,γεμισμένα με λογής λογής λιχούδικα παγωτά από την ατέλειωτη γκάμα απόλαυσης της Kayak, ένα ειδικό freezer 8 θέσεων δημιουργεί καθημερινά μια σειρά από ultra δημοφιλείς, αλλά και signature γεύσεις της Kayak, διαθέσιμες για επί τόπου απόλαυση, κατευθείαν από την πηγή της δημιουργίας τους, με την openview διαδικασία παρασκευής να υπογραμμίζει το ολόφρεσκο των υλικών της πολυβραβευμένης εταιρείας. Αγνό ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα και αληθινοί ξηροί καρποί γίνονται η βάση για τις απολαυστικές γεύσεις της Kayak που… είναι άλλο πράγμα να το διαβάζεις, κι άλλο να το βλέπεις να συμβαίνει μπρος σου.

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο - εικόνα 1

Βανίλια Μαδαγασκάρης με αυθεντική πρώτη ύλη, σοκολάτα Grand Cru με 3 αστέρια στα διεθνή βραβεία γεύσης Grand Taste Awards, lemongrass με αγνό εκχύλισμα λεμονόχορτου, αλλά και σορμπέ από cassis, ή από σοκολάτα Valrhona, είναι μερικές μονάχα από τις μοναδικές γεύσεις Kayak που μπορεί να απολαύσει κανείς στις ειδικές προθήκες, όμως η γκάμα δεν τελειώνει εδώ! Πρωτότυπες προτάσεις όπως η μαστίχα με ροζ πιπέρι, η μέντα με chocochips, αλλά και η νέα γεύση ταχίνι – μέλι πρωταγωνιστούν σε μια γκάμα που φτάνει τις 80 υπέροχες γεύσεις, ενώ όπως ξέρει όποιος τα έχει δοκιμάσει, παγωτά όπως το φιστίκι της Kayak, ή ακόμη περισσότερο το μάνγκο με λευκή σοκολάτα προσφέρονται για στιγμές απόλαυσης που δεν μπορείς να πετύχεις πουθενά αλλού.

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο - εικόνα 2

Βέβαια, σε αυτό το ιδιαίτερο concept store της Kayak, το παγωτό δεν είναι ο μοναδικός πειρασμός: υπέροχα γλυκά όπως το αφράτο red velvet cake, η αέρινη tiramisu, αλλά και τα semifreddo sticks είναι αφοπλιστικές προτάσεις για togo νοστιμιά, ενώ τα mellowbites, σιροπιασμένα φύλλα κρούστας και κανταϊφιού, γεμιστά με κρέμα μπουγάτσας, έτσι όπως σερβίρονται ζεστά-ζεστά και μυρωδάτα, γίνονται κολασμένοι παρτενέρ σε μια μπάλα βανίλια Μαδαγασκάρης ή σοκολάτα Βελγίου, για ένα pit stop στα διαλείμματα απ’ το shopping της Ερμού, που θα γεμίσει όχι μόνο τις μπαταρίες μας, αλλά και την ψυχούλα μας την ίδια με την αμαρτωλή του νοστιμιά… Τι λέτε, λοιπόν, ραντεβού στο Κέντρο;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.