Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο

Το φινετσάτο της άγγιγμα σε μια καινούρια πιάτσα νοστιμιάς φέρνει η «Kayak», που άνοιξε το νέο της concept store στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας, φτιάχνοντας gelato της στιγμής μπροστά στα μάτια μας.

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο

Μια νέα γευστική απόλαυση έχει προσθέσει στις καθημερινές βόλτες μας στην καρδιά της Αθήνας η Kayak, που πάτησε Κέντρο με ένα πρωτότυπο, άκρως εντυπωσιακό boutique concept store στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας. Αεράτο και pop, με fun διακοσμητικές πινελιές, αλλά και mood ζωηρό και ταιριαστό με την περατζάδα στην οποία χαζεύουν οι βιτρίνες του, βάζει τη βραβευμένη υπογραφή της Kayak στη νέα μικροπιάτσα της περιοχής, ενώ παράλληλα φέρνει στο… χωνάκι μας και μια καινούρια, πρωτότυπη Kayak πρόταση: αυτή της instant απόλαυσης ολόφρεσκου gelato της στιγμής, που ετοιμάζεται επί τόπου και μπροστά στα μάτια μας.

Ανάμεσα στα μεγάλα και φωτεινά ψυγεία,γεμισμένα με λογής λογής λιχούδικα παγωτά από την ατέλειωτη γκάμα απόλαυσης της Kayak, ένα ειδικό freezer 8 θέσεων δημιουργεί καθημερινά μια σειρά από ultra δημοφιλείς, αλλά και signature γεύσεις της Kayak, διαθέσιμες για επί τόπου απόλαυση, κατευθείαν από την πηγή της δημιουργίας τους, με την openview διαδικασία παρασκευής να υπογραμμίζει το ολόφρεσκο των υλικών της πολυβραβευμένης εταιρείας. Αγνό ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα και αληθινοί ξηροί καρποί γίνονται η βάση για τις απολαυστικές γεύσεις της Kayak που… είναι άλλο πράγμα να το διαβάζεις, κι άλλο να το βλέπεις να συμβαίνει μπρος σου.

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο - εικόνα 1

Βανίλια Μαδαγασκάρης με αυθεντική πρώτη ύλη, σοκολάτα Grand Cru με 3 αστέρια στα διεθνή βραβεία γεύσης Grand Taste Awards, lemongrass με αγνό εκχύλισμα λεμονόχορτου, αλλά και σορμπέ από cassis, ή από σοκολάτα Valrhona, είναι μερικές μονάχα από τις μοναδικές γεύσεις Kayak που μπορεί να απολαύσει κανείς στις ειδικές προθήκες, όμως η γκάμα δεν τελειώνει εδώ! Πρωτότυπες προτάσεις όπως η μαστίχα με ροζ πιπέρι, η μέντα με chocochips, αλλά και η νέα γεύση ταχίνι – μέλι πρωταγωνιστούν σε μια γκάμα που φτάνει τις 80 υπέροχες γεύσεις, ενώ όπως ξέρει όποιος τα έχει δοκιμάσει, παγωτά όπως το φιστίκι της Kayak, ή ακόμη περισσότερο το μάνγκο με λευκή σοκολάτα προσφέρονται για στιγμές απόλαυσης που δεν μπορείς να πετύχεις πουθενά αλλού.

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο - εικόνα 2

Βέβαια, σε αυτό το ιδιαίτερο concept store της Kayak, το παγωτό δεν είναι ο μοναδικός πειρασμός: υπέροχα γλυκά όπως το αφράτο red velvet cake, η αέρινη tiramisu, αλλά και τα semifreddo sticks είναι αφοπλιστικές προτάσεις για togo νοστιμιά, ενώ τα mellowbites, σιροπιασμένα φύλλα κρούστας και κανταϊφιού, γεμιστά με κρέμα μπουγάτσας, έτσι όπως σερβίρονται ζεστά-ζεστά και μυρωδάτα, γίνονται κολασμένοι παρτενέρ σε μια μπάλα βανίλια Μαδαγασκάρης ή σοκολάτα Βελγίου, για ένα pit stop στα διαλείμματα απ’ το shopping της Ερμού, που θα γεμίσει όχι μόνο τις μπαταρίες μας, αλλά και την ψυχούλα μας την ίδια με την αμαρτωλή του νοστιμιά… Τι λέτε, λοιπόν, ραντεβού στο Κέντρο;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και βραδιές όπερας με την υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.