Δυναμικό gastro-event στο Άδολο

Στο αγαπημένο ψαροφαγικό στέκι της Νέας Κηφισιάς, ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης υποδέχεται τον βραβευμένο του συνάδελφο Άγγελο Ναουμίδη μια βραδιά γεμάτη ιώδιο.

Δυναμικό gastro-event στο Άδολο

Gastro-στέκι μοντέρνας ελληνικής ψαροφαγίας με κουζίνα υψηλών στροφών και δημιουργική υπογραφή χάρη στον σεφ Βασίλη Τσατσάκη, το «Άδολο», κηφισιώτικο αδερφάκι της οικογένειας των «Ψαράδων», υποδέχεται στην ζεστή του σάλα έναν εξίσου σπουδαίο εκπρόσωπο της θαλασσινής γεύσης, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.

Για μία μοναδική βραδιά γεμάτη ιώδιο, ο Άγγελος Ναουμίδης του βραβευμένου εστιατορίου «Ναουμίδης» της Φλώρινας (ΒΕΚ 2020) κατεβαίνει στην Αθήνα και μαζί με τον Βασίλη Τσατσάκη συνθέτει ένα μενού πέντε βημάτων, με πιάτα όπως μαγιάτικο σε σασίμι, μαριναρισμένο με αγουρίδα, ψίχα ντομάτας και φύτρα από ραπανάκια, ή η σολομοπέστροφα Καϊμακτσαλάν καρυδάτη με φρικασέ από βλήτα, να συναντούν τους ιδανικούς τους παρτενέρ, χάρη στην συνέργεια του Domaine Claudia Papayianni.

Το ειδικό μενού, που έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Από το Βορρά ως το Νότο», έρχεται στην bonmarché τιμή των 50 ευρώ κατ’ άτομο.

Αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Δυναμικό gastro-event στο Άδολο - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και βραδιές όπερας με την υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.