Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Κλεομένης Ζουρνατζής μας καλωσορίζουν όλους «Μαζί»

Με ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο μας υποδέχονται ξανά οι τέσσερις σεφ στα εστιατόρια «Cookoovaya», «Basegrill», «Τραβόλτα» και «Hoocut».

Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Κλεομένης Ζουρνατζής μας καλωσορίζουν όλους «Μαζί»

Με ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο μας υποδέχονται ξανά οι Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Κλεομένης Ζουρνατζής στην οικογένεια των εστιατορίων «Cookoovaya», «Basegrill», «Τραβόλτα» και «Hoocut». Αυτό το πολύ όμορφο μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας, χαράς και αλληλεγγύης που ήθελαν να απευθύνουν ενόψει της επανεκκίνησης των εστιατορίων οι τέσσερις εξαιρετικοί σεφ ντύνεται μάλιστα από τα υπέροχα λόγια του γνωστού στιχουργού αλλά και καλού τους φίλου Οδυσσέα Ιωάννου, ενώ συνοδεύεται από ένα σημείωμα που υπογράφουν όλοι μαζί σε έντονα προσωπικό ύφος.

«Μια άνω τελεία η ζωή μας τελευταία. Όλοι μας με υπευθυνότητα αφήσαμε τα πράγματα ανολοκλήρωτα. Χάσαμε το άγγιγμα, την αγκαλιά, τα φιλιά αλλά ποτέ δε διακόψαμε την επαφή με τους ανθρώπους μας. Αλλάξαμε τρόπο απλώς. Ήρθε η ώρα να τα συνεχίσουμε μαζί, όπως έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια. Αν ακόμη μας χωρίζει μια απόσταση ασφάλειας, μας ενώνουν τόσα άλλα, η γιορτή, η αγάπη και η αισιοδοξία μας.

Καλώς ορίσατε

Σπύρος Λιάκος, Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς, Κλεομένης Ζουρνατζής»

Δείτε το βίντεο εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Base Grill Athens

Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Τραβόλτα

Αρκαδίας & Αγίου Παύλου 33, Περιστέρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Cookoovaya

Χατζηγιάννη Μέξη 2Α, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Hoocut

Πλ. Αγίας Ειρήνης 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
10/08/2022

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.