Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Κλεομένης Ζουρνατζής μας καλωσορίζουν όλους «Μαζί»

Με ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο μας υποδέχονται ξανά οι τέσσερις σεφ στα εστιατόρια «Cookoovaya», «Basegrill», «Τραβόλτα» και «Hoocut».

Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Κλεομένης Ζουρνατζής μας καλωσορίζουν όλους «Μαζί»

Με ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο μας υποδέχονται ξανά οι Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Κλεομένης Ζουρνατζής στην οικογένεια των εστιατορίων «Cookoovaya», «Basegrill», «Τραβόλτα» και «Hoocut». Αυτό το πολύ όμορφο μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας, χαράς και αλληλεγγύης που ήθελαν να απευθύνουν ενόψει της επανεκκίνησης των εστιατορίων οι τέσσερις εξαιρετικοί σεφ ντύνεται μάλιστα από τα υπέροχα λόγια του γνωστού στιχουργού αλλά και καλού τους φίλου Οδυσσέα Ιωάννου, ενώ συνοδεύεται από ένα σημείωμα που υπογράφουν όλοι μαζί σε έντονα προσωπικό ύφος.

«Μια άνω τελεία η ζωή μας τελευταία. Όλοι μας με υπευθυνότητα αφήσαμε τα πράγματα ανολοκλήρωτα. Χάσαμε το άγγιγμα, την αγκαλιά, τα φιλιά αλλά ποτέ δε διακόψαμε την επαφή με τους ανθρώπους μας. Αλλάξαμε τρόπο απλώς. Ήρθε η ώρα να τα συνεχίσουμε μαζί, όπως έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια. Αν ακόμη μας χωρίζει μια απόσταση ασφάλειας, μας ενώνουν τόσα άλλα, η γιορτή, η αγάπη και η αισιοδοξία μας.

Καλώς ορίσατε

Σπύρος Λιάκος, Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς, Κλεομένης Ζουρνατζής»

Δείτε το βίντεο εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Basegrill Athens

Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Travolta

Αρκαδίας & Αγίου Παύλου 33, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Cookoovaya

Χατζηγιάννη Μέξη 2Α, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Hoocut

Πλ. Αγίας Ειρήνης 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Elena Reygadas: η καλύτερη σεφ στον κόσμο μαγειρεύει με τους ρυθμούς της φύσης

Η Μεξικανή σεφ που ανακηρύχθηκε η καλύτερη στον κόσμο για το 2023 από το θεσμό των The World’s 50 Best Restaurants έχει αφοσιωθεί στη βιώσιμη αξιοποίηση του γαστρονομικού πλούτου της γενέτειράς της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
06/12/2023

"Dear Manouka" x Άγγελος Μπακόπουλος: Το funky συντονίζεται με το fine comfort

Η σύμπραξη του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ με το feelgood bar restaurant της οδού Ηρώνδα έχει νοστιμιά και γεννά γαστρονομικές υποσχέσεις.

Μάριος Κάλφογλου: ένα αντίο στον πρώτο κριτικό γαστρονομίας στην Ελλάδα

Ο Μάριος άφησε εποχή. Ήταν το άγνωστο πρόσωπο που όλα τα εστιατόρια και οι άνθρωποί τους έψαχναν αγωνιωδώς να ανακαλύψουν ποιος ήταν και ταυτόχρονα ήταν ο αγαπημένος Κρίτωνας του κοινού.

Που τρώμε καλό brunch στην Αθήνα

Η πιο δυνατή γευστική τάση των τελευταίων χρόνων, το brunch σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, bars και all day spots ταιριάζει γάντι με την εποχή, και με τα Χριστούγεννα.

Μάριος Κάλφογλου: Αποχαιρετούμε έναν ευπατρίδη της δημοσιογραφίας και της γαστρονομίας

Αποχαιρετούμε χειροκροτώντας τον, έναν αγαπημένο παλιό συνάδελφο από τη γαστρονομική ομάδα του Αθηνοράματος. Ο Μάριος έθεσε με τα κείμενά του στο Αθηνόραμα, τις βάσεις της γαστρονομικής κριτικής στην Ελλάδα.

Η ιταλιάνικη αλεγρία του "Lolita's"

Το νέο bar restaurant του Ψυχικού καταθέτει τη δική του άποψη για το τι εστί γευστική dolce vita της γείτονος.