Σπέσιαλ μενού φέρνει το «Spondi Hommage»

Ένας  κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις ξεκινάει από τις αρχές Νοεμβρίου, στη «Σπονδή».

Σπέσιαλ μενού φέρνει το «Spondi Hommage»

Ένας κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις ξεκινάει από τις αρχές Νοεμβρίου. Η βασική ιδέα του «Spondi Hommage» είναι η γευσιγνωσία της ιστορίας της «Σπονδής» μέσα από αγαπημένα πιάτα που έχουν εμφανιστεί παλιότερα στο εστιατόριο.

Εν προκειμένω, ο σεφ Άγγελος Λάντος σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Τραστέλη, Arnaud Bignon, έχουν επιλέξει τα πιο διαχρονικά φθινοπωρινά πιάτα από τις δύο τελευταίες δεκαετίες της δημιουργικής διαδρομής της «Σπονδής», και με αυτά έχουν συνθέσει ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας τεσσάρων πιάτων, που θα ξεκινάει μ ένα ορεκτικό καλωσόρισμα και το Sparkling Brut 2015 του Οινοποιείου Δουλουφάκη. Μιλάμε για: το καβούρι με κουνουπίδι, πράσινο μήλο, κάρυ και μέντα (2008), το μπαρμπούνι με ντομάτα, τζίντζερ, αϊολί (2006), τα μοσχαρίσια γλυκάδια με γλυκόριζα, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και καφέ (2009), και το 1000 Feuille με καραμέλα και βανίλια (2007).

Το μενού «SPONDI Hommage - Φθινόπωρο» θα σερβίρεται από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη, όλο το Νοεμβρίο για περιορισμένες θέσεις. Κοστίζει 85 € / άτομο και καλό είναι να ενημερώσετε ότι θέλετε να σας το σερβίρουν όταν κάνετε κράτηση.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".