Ο Ερβέ Προνζάτο ξανά στην Αθήνα

Ο Ερβέ Προνζάτο επιστρέφει στη χώρα που έχει υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια σαν δεύτερη πατρίδα.

Ο Ερβέ Προνζάτο ξανά στην Αθήνα

Ο Ερβέ Προνζάτο έχει υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα του. Μιλάμε για έναν από τους πιο δημιουργικούς σεφ που έχουν περάσει από την ελληνική γαστρονομική σκηνή, βραβευμένο πολλές φορές από τους Χρυσούς Σκούφους.

Προσφάτως ο Ερβέ επέστρεψε στην Αθήνα όπου θα ξαναμαγειρέψει ύστερα από πολλά χρόνια. Ετοιμάζει το δικό του εστιατόριο, πιθανόν στα Πετράλωνα, το οποίο θα είναι μικρό, fine dining μεν cool δε, με ανοιχτή κουζίνα και μια μεγάλη μπάρα μπροστά της όπου θα τρώμε σε άμεση επαφή με τους σεφ και τη μαγειρική δράση. Το εστιατόριο θ' ανοίξει μάλλον τον Ιανουάριο και θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τις εξελίξεις. Well come back Hervé!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
05/09/2025

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

Blue Door Taverna: Η ψυχή της κρητικής φιλοξενίας στην Ελούντα

Η ταβέρνα που ζωντανεύει την παράδοση ενός παλιού ψαρόσπιτου και μεταμορφώνεται σε έναν γαστρονομικό προορισμό όπου η κρητική κουζίνα, η φιλοξενία και η θάλασσα γίνονται μία εμπειρία.