«Blends», ένα πληθωρικό μιξάζ στη Γλυφάδα

Εντυπωσιακό και πλούσιο σε προτάσεις το νέο καφέ-μπαρ και εστιατόριο στην Πλατεία Νυμφών.

«Blends», ένα πληθωρικό μιξάζ στη Γλυφάδα

Ο Τάκης Τσακίρης και ο Παναγιώτης Μπαξεβανάκης του «Moorings» είναι οι δημιουργοί του εντυπωσιακού καφέ-μπαρ και εστιατορίου που μόλις άνοιξε στην Πλατεία Νυμφών. Μια ελιά που «φύτρωσε» στο κέντρο του μπαρ τραβάει το βλέμμα με το που μπαίνεις στο χώρο που διαμόρφωσαν, ακολουθώντας τις γραμμές της urban αισθητικής, οι αρχιτέκτονες της Molindris + Associates. Με espresso bar, tapas bar, μεσογειακές-διεθνείς γεύσεις με έμφαση στο κρέας από τον Κώστα Λώλα, κρασιά του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα και κοκτέιλ με την υπογραφή της Μυρσίνης Σπανέλη, καθώς κι ένα πριβέ cigar lounge με άνετο σαλόνι και τζάκι στο επάνω επίπεδο, το «Blends» έχει πολλές διαστάσεις. Η συνεργασία του δε με την Artion Galleries ενισχύει την καλλιτεχνική του πλευρά, καθώς θα παρουσιάζονται εκεί πίνακες και γλυπτά Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Φοίβης 19, Γλυφάδα, 2111821711.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για νόστιμη World Pasta Day, σε αυτά τα ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή, μεγάλη γιορτή των μακαρονάδων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/10/2025

"Bottomless Brunch + Βeats" στο "Sebastian" του "Ace Hotel"

Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.

'Πλυτά': Το καθημερινό στέκι που ψάχναμε για αστεράτους μεζέδες

Απλό, προσιτό και φιλικό σαν καφενείο, αλλά με γεύσεις "από χέρι" και μενού της αγοράς και της ημέρας, το ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο Πλυτά είναι το μαγαζί που θα λαχταρούσες να έχεις στη γειτονιά σου, για να το χαίρεσαι όσο συχνά μπορείς.

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.