Ο Μίλτος Αρμένης στην κουζίνα του «Όμικρον»

Ο Ελληνο-ισπανός σεφ που μας σύστησε το… παστέλι σαρδέλας αναλαμβάνει για πρώτη φορά αθηναϊκό εστιατόριο.

Ο Μίλτος Αρμένης στην κουζίνα του «Όμικρον»

Ο Ελληνο-ισπανός σεφ που μας σύστησε το… παστέλι σαρδέλας αναλαμβάνει για πρώτη φορά αθηναϊκό εστιατόριο.

Ο Μίλτος Αρμένης στην κουζίνα του «Όμικρον» - εικόνα 1

Μας έκανε εντύπωση πριν από μερικά χρόνια με τις απρόσμενες γκουρμεδιές που παρουσίασε στον «Ερημίτη» των Παξών, αποσπώντας Βραβείο Ελληνικής κουζίνας, και κερδίζοντας μια θέση ανάμεσα στους τρεις «Νέους ταλαντούχους Σεφ της χρονιάς» στους Χρυσούς Σκούφους του 2016. Το καλοκαίρι που μας πέρασε συνεργάστηκε με το «Delfino Blu Boutique Hotel» στον Άγιο Στέφανο της Κέρκυρας. Τώρα, ο Ελληνο-ισπανός Μίλτος Αρμένης αναλαμβάνει, για πρώτη φορά, ένα αθηναϊκό εστιατόριο: πλέον θα τον βρίσκουμε στο «Όμικρον» του Ομίλου Καστελόριζο, στην Κηφισιά.

Κινούμενα στον άξονα της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας, πιάτα όπως οι γαρίδες με κανταΐφι με κουμκουάτ κονφί και γλυκόξινη σάλτσα από ταχίνι και ελαιόλαδο, το τσιγαρέλι με χόρτα και καλαμάρι, το αρνίσιο καρέ στιφάδο με υφές πατάτας ή ο μπακαλιάρος με σταρότο ντομάτας με κρεμμύδι, ελιές και χαλάζι φέτας σου κινούν το ενδιαφέρον με το που παίρνεις στα χέρια σου το καινούργιο μενού, που θα κάνει το ντεμπούτο σε λίγες μέρες, στα μέσα του μήνα. Μείνετε συντονισμένοι, σύντομα θα επανέλθουμε με τις πρώτες μας εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για νόστιμη World Pasta Day, σε αυτά τα ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή, μεγάλη γιορτή των μακαρονάδων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/10/2025

"Bottomless Brunch + Βeats" στο "Sebastian" του "Ace Hotel"

Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.

'Πλυτά': Το καθημερινό στέκι που ψάχναμε για αστεράτους μεζέδες

Απλό, προσιτό και φιλικό σαν καφενείο, αλλά με γεύσεις "από χέρι" και μενού της αγοράς και της ημέρας, το ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο Πλυτά είναι το μαγαζί που θα λαχταρούσες να έχεις στη γειτονιά σου, για να το χαίρεσαι όσο συχνά μπορείς.

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.