Ηit the road, «Spit Jack»

Στην οδό Σκούφου, στο κέντρο της πόλης θα δούμε σε λίγο καιρό μια rottiserie με… tattoos.

Ηit the road, «Spit Jack»

Στην οδό Σκούφου, στο κέντρο της πόλης θα δούμε σε λίγο καιρό μια rottiserie με… tattoos.

Ηit the road, «Spit Jack» - εικόνα 1

«Spit» είναι η σούβλα και «Spit Jack» το μηχανικό σύστημα (ή ο άνθρωπος, γιατί μπορεί να είναι και χειροκίνητη) που την περιστρέφει. Είναι και το όνομα του νέου κρεατο-κεντρικού μαγαζιού που έχουν στα σκαριά ο Γιώργος Μελισσάρης, ο Γιάννης Μωράκης και ο Γιώργος Κανελλόπουλος και που, όπως και οι άλλοι γευστικοί ένοικοι της οδού Σκούφου, όπου και θα το πρωτογνωρίσουμε μέσα στον Οκτώβριο, θα είναι μικρό, περίπου είκοσι θέσεων. Στη ροτισερί, που θα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, θα αργογυρίζουν κοτόπουλα, πάπιες και γουρουνόπουλα. Για συνοδεία θα υπάρχουν δύο σαλάτες, σάλτσες, επιλογές σε πατάτες, καθώς και καμιά τριανταριά μπίρες από όλο τον κόσμο. Ο υπό διαμόρφωση χώρος, σε σύγχρονο στιλ, θα είναι… δερματόστικτος. Το ντεκόρ του αντλεί την έμπνευσή του από την κουλτούρα του τατουάζ. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά, μένει να το δούμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για νόστιμη World Pasta Day, σε αυτά τα ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή, μεγάλη γιορτή των μακαρονάδων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/10/2025

"Bottomless Brunch + Βeats" στο "Sebastian" του "Ace Hotel"

Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.

'Πλυτά': Το καθημερινό στέκι που ψάχναμε για αστεράτους μεζέδες

Απλό, προσιτό και φιλικό σαν καφενείο, αλλά με γεύσεις "από χέρι" και μενού της αγοράς και της ημέρας, το ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο Πλυτά είναι το μαγαζί που θα λαχταρούσες να έχεις στη γειτονιά σου, για να το χαίρεσαι όσο συχνά μπορείς.

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.