Νέα ομάδα στο τιμόνι του «Ιστιοπλοϊκού»

Με καινούργιο look και ανανεωμένο γευστικό προφίλ το all-day μπαλκόνι στην άκρη του Μικρολίμανου.

Νέα ομάδα στο τιμόνι του «Ιστιοπλοϊκού»

Στην οικογένεια των «Feedέλ», «Nalu», «Akanthus», «Habit» και «Balzac» (όμιλος Momentum) από αυτό το καλοκαίρι προστέθηκε και ο «Ιστιοπλοϊκός». Το all-day κομμάτι του κλασικού σποτ στην άκρη του Μικρολίμανου έχει ήδη ανανεώσει το look του. Ντυμένο σε σύγχρονες γραμμές, με γήινα χρώματα και lounge αύρα, το γνωστό «κατάστρωμα» με την προνομιακή θέα στην ακρογραμμή συνδυάζει πλέον κουζίνα σε επιμέλεια του ταλαντούχου Λεωνίδα Κουτσόπουλου –για την οποία θα σας γράψουμε περισσότερα μόλις τη δοκιμάσουμε– και κοκτέιλ με την υπογραφή του bartender και συνδημιουργού του success story ονόματι «Τhree Cents» Δημήτρη Νταφόπουλου. Υπό διαμόρφωση και το νέο πρόσωπο του ομώνυμου εστιατορίου, στο κάτω επίπεδο, μπροστά στη μαρίνα, που θα αλλάξει κι εκείνο στιλ και γευστική ρότα κάπου ανάμεσα σε Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Μικρολίμανο, 2104134084.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για νόστιμη World Pasta Day, σε αυτά τα ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή, μεγάλη γιορτή των μακαρονάδων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/10/2025

"Bottomless Brunch + Βeats" στο "Sebastian" του "Ace Hotel"

Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.

'Πλυτά': Το καθημερινό στέκι που ψάχναμε για αστεράτους μεζέδες

Απλό, προσιτό και φιλικό σαν καφενείο, αλλά με γεύσεις "από χέρι" και μενού της αγοράς και της ημέρας, το ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο Πλυτά είναι το μαγαζί που θα λαχταρούσες να έχεις στη γειτονιά σου, για να το χαίρεσαι όσο συχνά μπορείς.

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.