Ο σεφ και συνιδιοκτήτης του διάστερου «L’Enclume» στο Cartmel της Μεγάλης Βρετανίας είναι πέμπτος καλεσμένος του γαστρονομικού φεστιβάλ του εστιατορίου.
Ο σεφ του διάστερου «L’Enclume» στο Cartmel της Μεγάλης Βρετανίας είναι ο πέμπτος καλεσμένος του γαστρονομικού φεστιβάλ του εστιατορίου.
Ο σεφ και συνιδιοκτήτης του διάστερου «L’Enclume» στο Cartmel της Μεγάλης Βρετανίας είναι πέμπτος καλεσμένος του γαστρονομικού φεστιβάλ του εστιατορίου.
Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή, μεγάλη γιορτή των μακαρονάδων.
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗςΑπό 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.
Απλό, προσιτό και φιλικό σαν καφενείο, αλλά με γεύσεις "από χέρι" και μενού της αγοράς και της ημέρας, το ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο Πλυτά είναι το μαγαζί που θα λαχταρούσες να έχεις στη γειτονιά σου, για να το χαίρεσαι όσο συχνά μπορείς.
Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.
Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.
Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.
'Τι Νάπολη, τι Νεάπολη;' στην τελική.