Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής

Tους θερινούς μήνες στο κομψό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ο ταλαντούχος σεφ «παίζει» σε δύο… σκηνές: το «Malabar» στην πισίνα και το «Patio» στην εσωτερική αυλή.

Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής

Tους θερινούς μήνες στο κομψό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής «παίζει» σε δύο… σκηνές: το «Malabar» στην πισίνα και το «Patio» στην εσωτερική αυλή.

Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής - εικόνα 1
Το «Μalabar» στήνει καλοκαιρινό σκηνικό πλάι στην πισίνα

Το «Τhe Margi» μπήκε επίσημα σε καλοκαιρινό ρυθμό. Το μεν «Μalabar» ήδη πήρε τη θέση του πλάι στην πισίνα και τις ασημοπράσινες ελιές προτείνοντας για άλλη μια χρονιά μεσογειακή κουζίνα που χρησιμοποιεί αρκετά υλικά της φάρμας του ξενοδοχείου (λαχανικά, βότανα, φρέσκα αβγά, φρέσκο ανθοτύρι από δικό τους κατσικίσιο γάλα κ.ά.), χωρίς να λείπουν και τα steaks. Το πιο γαστρονομικό και ιδιαίτερα γοητευτικό «Patio», επέστρεψε στην ατμοσφαιρική εσωτερική αυλή με τα αιθέρια υφάσματα και τους τοίχους στα χρώματα της τερακότας. Στο με μόλις εννιά τραπέζια εστιατόριο που κέρδισε από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του τη θέση του στο team των Χρυσών Σκούφων, ο πολύ ταλαντούχος Παναγιώτης Γιακαλής προτείνει και πάλι δύο menu degustation, ένα μεσογειακής κι ένα ελληνικής κατεύθυνσης, υπάρχει δυνατότητα για wine pairing και ένα τρόλεϊ τυριών –δεν τα βλέπουμε και συχνά– αναμένει τους τυρολάτρεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Malabar

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Patio

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Alemagou

Ο Θωμάς Μάτσας ζωγραφίζει ελληνικά πάνω στην άμμο της Φτελιάς, στο Νησί των Ανέμων.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Dada’s"

Ατμοσφαιρική και με cool vibes, η ολοήμερη gastropub στη Νέα Πεντέλη φροντίζει να κυλήσουν ευχάριστα οι μέρες του θέρους στο κλεινόν άστυ.

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.