Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής

Tους θερινούς μήνες στο κομψό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ο ταλαντούχος σεφ «παίζει» σε δύο… σκηνές: το «Malabar» στην πισίνα και το «Patio» στην εσωτερική αυλή.

Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής

Tους θερινούς μήνες στο κομψό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής «παίζει» σε δύο… σκηνές: το «Malabar» στην πισίνα και το «Patio» στην εσωτερική αυλή.

Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής - εικόνα 1
Το «Μalabar» στήνει καλοκαιρινό σκηνικό πλάι στην πισίνα

Το «Τhe Margi» μπήκε επίσημα σε καλοκαιρινό ρυθμό. Το μεν «Μalabar» ήδη πήρε τη θέση του πλάι στην πισίνα και τις ασημοπράσινες ελιές προτείνοντας για άλλη μια χρονιά μεσογειακή κουζίνα που χρησιμοποιεί αρκετά υλικά της φάρμας του ξενοδοχείου (λαχανικά, βότανα, φρέσκα αβγά, φρέσκο ανθοτύρι από δικό τους κατσικίσιο γάλα κ.ά.), χωρίς να λείπουν και τα steaks. Το πιο γαστρονομικό και ιδιαίτερα γοητευτικό «Patio», επέστρεψε στην ατμοσφαιρική εσωτερική αυλή με τα αιθέρια υφάσματα και τους τοίχους στα χρώματα της τερακότας. Στο με μόλις εννιά τραπέζια εστιατόριο που κέρδισε από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του τη θέση του στο team των Χρυσών Σκούφων, ο πολύ ταλαντούχος Παναγιώτης Γιακαλής προτείνει και πάλι δύο menu degustation, ένα μεσογειακής κι ένα ελληνικής κατεύθυνσης, υπάρχει δυνατότητα για wine pairing και ένα τρόλεϊ τυριών –δεν τα βλέπουμε και συχνά– αναμένει τους τυρολάτρεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Malabar

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Patio

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/10/2025

Fine Mess

Το σοφιστικέ smokehouse του Κολωνακίου διευρύνει τους μαγειρικούς ορίζοντές του, εντάσσοντας ένα δημιουργικό μενού γευσιγνωσίας στη βεντάλια των επιλογών του, όμως κλου της γευστικής του πρότασης παραμένουν οι σημαιοφόροι της επιτυχίας του, ήτοι τα low & slow μαγειρέματα "δύσκολων" κοπών.

Στο ιστορικό κτήριο 'Κωστής Παλαμάς' του ΕΚΠΑ, υπάρχει πια ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κασσιώτικα ντολμαδάκια και αρνί φρικασέ σε ακαδημαϊκό περιβάλλον;

'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Sea Satin Athens

Το σημαντικό brand της Μυκόνου γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.