Ο Δημήτρης Κατριβέσης βάζει στα τάκος σοκολάτα

Στις δύο καινούργιες του συνεργασίες ο Έλληνας γκουρού του… Περού λοξοκοιτάξει προς την Αργεντινή και το Μεξικό και βάζει στο παιχνίδι και λίγη Ασία.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης βάζει στα τάκος σοκολάτα

Στις δύο καινούργιες του συνεργασίες ο Έλληνας γκουρού του… Περού λοξοκοιτάξει προς την Αργεντινή και το Μεξικό και βάζει στο παιχνίδι και λίγη Ασία.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης βάζει στα τάκος σοκολάτα - εικόνα 1
O Δημήτρης Κατριβέσης, εδώ στο δικό του «Pantera Negra»

Δυο νέα γευστικά projects που θα κινούνται σε τέμπο λατινοαμερικάνικο φέρνει η συνεργασία του Δημήτρη Κατριβέση με τον επιχειρηματία Δημήτρη Παππά και την ομάδα του στα νότια προάστια. Για το bar-restaurant «Bodega Roja» που θα δούμε στην οδό Αρτέμιδος στο πρώην «Mardis Gras» γύρω στις 10 Ιουνίου, και το οποίο πρόκειται να αποκτήσει χειμερινό «αδερφάκι» στο Κολωνάκι, ο σεφ, από τους πιο ανήσυχους της ελληνικής σκηνής, έχει σχέδια με αργεντινο-μεξικάνικο ταμπεραμέντο. Με την έμφαση να δίνεται στο κρέας, ετοιμαστείτε για κοπές αλά Αργεντινή τύπου bife ancho, lomo και asado de tiro, χειροποίητα burritos και quesadillas με το σομπρέρο τους και για... επιδόρπιο κερασάκι chocolate tacos πάνω στα οποία θα κάνει τη σιέστα της μια σκουρόχρωμη passilla –πιπεριά είναι– γεμιστή με σορμπέ σοκολάτας.

Τη θέση του γειτονικού sushi bar «Tokyo Joe», τώρα, στην πλατεία Εσπερίδων, θα πάρει, λίγο αργότερα όμως, το «Vandal». Εκεί, το γευστικό προφίλ θα είναι chino-latino, πάντα με touch Κατριβέση, και θα δένει dim sum, bao buns και... salsa verde . Για sushi θα σας παραπέμπει στο «Tokyo Joe» της Βουλιαγμένης, το οποίο συνεχίζει κανονικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για νόστιμη World Pasta Day, σε αυτά τα ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή, μεγάλη γιορτή των μακαρονάδων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/10/2025

"Bottomless Brunch + Βeats" στο "Sebastian" του "Ace Hotel"

Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.

'Πλυτά': Το καθημερινό στέκι που ψάχναμε για αστεράτους μεζέδες

Απλό, προσιτό και φιλικό σαν καφενείο, αλλά με γεύσεις "από χέρι" και μενού της αγοράς και της ημέρας, το ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο Πλυτά είναι το μαγαζί που θα λαχταρούσες να έχεις στη γειτονιά σου, για να το χαίρεσαι όσο συχνά μπορείς.

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.