Πρεμιέρα Νουρλόγλου στο «Premiere»

Το πρώτο μενού με την υπογραφή του ταλαντούχου Μιχάλη Νουρλόγλου τρέχει ήδη στο εστιατόριο του InterContinental και με την κάρτα του αθηνόραμα club μπορείτε να το δοκιμάσετε με έκπτωση 30%.

Πρεμιέρα Νουρλόγλου στο «Premiere»

Το πρώτο μενού με την υπογραφή του ταλαντούχου Μιχάλη Νουρλόγλου τρέχει ήδη στο εστιατόριο του InterContinental και με την κάρτα του αθηνόραμα club μπορείτε να το δοκιμάσετε με έκπτωση 30%.

Πρεμιέρα Νουρλόγλου στο «Premiere» - εικόνα 1

Δεν πάει πολύ καιρός που ο Μιχάλης Νουρλόγλου διαδέχτηκε τον Jean-Charles Metayer στην κουζίνα του απαιτητικού, με γαστρονομικές περγαμηνές «Premiere» του «Athenaeum InterContinental». Δούλεψε νέες ιδέες και γευστικούς συνδυασμούς, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή ακόμη και στα πιάτα και τα σκεύη σερβιρίσματος, και πλέον ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τη νέα πρόταση του εστιατορίου: το πρώτο μενού με τη δημιουργική, ευρεία ματιά του καινούργιου σεφ είναι έτοιμο και... εν δήμω. Για να πάρετε μια ιδέα, να σας πούμε για το φουαγκρά με φιστικοβούτυρο και ζελέ κερασιού, το φιλέτο γλώσσας με άγρια μανιτάρια φρικασέ, ζωμό κοτόπουλου και άρωμα τόνκα και το φιλέτο πάπιας με παστινάκι, μελάσα, γλυκόριζα και αχλάδι με πούδρα εσπεριδοειδών. Αν είστε μέλη του αθηνόραμα Club, φροντίστε να το αναφέρετε στην κράτηση για να επωφεληθείτε της έκπτωσης 30% (εκτός Σαββάτου). Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.