Πρεμιέρα Νουρλόγλου στο «Premiere»

Το πρώτο μενού με την υπογραφή του ταλαντούχου Μιχάλη Νουρλόγλου τρέχει ήδη στο εστιατόριο του InterContinental και με την κάρτα του αθηνόραμα club μπορείτε να το δοκιμάσετε με έκπτωση 30%.

Πρεμιέρα Νουρλόγλου στο «Premiere»

Το πρώτο μενού με την υπογραφή του ταλαντούχου Μιχάλη Νουρλόγλου τρέχει ήδη στο εστιατόριο του InterContinental και με την κάρτα του αθηνόραμα club μπορείτε να το δοκιμάσετε με έκπτωση 30%.

Πρεμιέρα Νουρλόγλου στο «Premiere» - εικόνα 1

Δεν πάει πολύ καιρός που ο Μιχάλης Νουρλόγλου διαδέχτηκε τον Jean-Charles Metayer στην κουζίνα του απαιτητικού, με γαστρονομικές περγαμηνές «Premiere» του «Athenaeum InterContinental». Δούλεψε νέες ιδέες και γευστικούς συνδυασμούς, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή ακόμη και στα πιάτα και τα σκεύη σερβιρίσματος, και πλέον ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τη νέα πρόταση του εστιατορίου: το πρώτο μενού με τη δημιουργική, ευρεία ματιά του καινούργιου σεφ είναι έτοιμο και... εν δήμω. Για να πάρετε μια ιδέα, να σας πούμε για το φουαγκρά με φιστικοβούτυρο και ζελέ κερασιού, το φιλέτο γλώσσας με άγρια μανιτάρια φρικασέ, ζωμό κοτόπουλου και άρωμα τόνκα και το φιλέτο πάπιας με παστινάκι, μελάσα, γλυκόριζα και αχλάδι με πούδρα εσπεριδοειδών. Αν είστε μέλη του αθηνόραμα Club, φροντίστε να το αναφέρετε στην κράτηση για να επωφεληθείτε της έκπτωσης 30% (εκτός Σαββάτου). Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.