«The Big Κahuna»: κροκοδείλια μπέργκερ έχεις δοκιμάσει;

Θα σε περιμένουν σύντομα σε μια καλύβα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ξύλινα τραπέζια κι ένα... κομμάτι παραλίας εσωτερικού χώρου στον Κεραμεικό.

«The Big Κahuna»: κροκοδείλια μπέργκερ έχεις δοκιμάσει;

Ο Στέφανος Στεφανίδης και ο Δημήτρης Μπαλιάν έχουν ήδη κάνει κάποιες pop up εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μαγαζιά της πόλης φτιάχνοντας μπέργκερ με Kobe beef, κρεμμύδια καραμελωμένα με Bourbon και παλαιωμένο τσένταρ, ψωμάκια ατμού με τραγανή πάπια με hoisin mayo και χειροποίητες πίκλες αγγουριού αλλά κι ένα μπέργκερ ονόματι –καθόλου περίεργα– «The Predator», με μπιφτέκι από φιλέτο κροκόδειλου, μαγιονέζα με chipotle, άισμπεργκ, τραγανά κρεμμύδια και ψητό ανανά με τσίλι, κόλιαντρο και λάιμ.

«The Big Κahuna»: κροκοδείλια μπέργκερ έχεις δοκιμάσει; - εικόνα 1

Τώρα το κοινό τους project επεκτείνεται και βρίσκει μόνιμη στέγη σε μια παλιά αποθήκη στην οδό Σαλαμίνος στον Κεραμεικό, μέσα στην οποία έχει χτιστεί μια καλύβα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ξύλινα τραπέζια κι ένα... κομμάτι παραλίας εσωτερικού χώρου. Με το άνοιγμα του «Big Kahuna», που σημαίνει «τεράστιο κύμα» στη surf culture, αυτό που θέλουν είναι «να σπάσουν τον τοίχο που χωρίζει το γκουρμέ και το λαϊκό φαγητό»^ έτσι σε λίγο καιρό θα δούμε, εκτός από τα παραπάνω (με μικρές μετατροπές), και άλλα πλούσια μπέργκερ, σάντουιτς με αστακούς και υψηλόβαθμα κρέατα αλλά και ramen – όλα σε δική τους διασκευή. Αναμένουμε…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Διακοπές 2025: Τα εστιατόρια και οι σεφ του καλοκαιριού

Ένα γευστικό ταξίδι στις γωνιές της Ελλάδας, εκεί όπου το φαγητό γίνεται εμπειρία που θες να ζήσεις ξανά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/06/2025

Στιάδι: Γεύσεις με ταυτότητα στη σκιά του Κάστρου

Στο πιο ατμοσφαιρικό σημείο του Κάστρου στη Σίφνο, το "Στιάδι" σε προσκαλεί σε ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη θαλασσινή αύρα με τη μοντέρνα ψαροφαγία.

To νέο μενού γευσιγνωσίας του Sense βγάζει "Ρίζες στο Χρόνο"

Η φρέσκια πρόταση του βραβευμένου Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου είναι μια ωδή στις γεύσεις που μας καθόρισαν και στις αφηγήσεις που περνούν από γενιά σε γενιά.

Τι γεύση μας αφήνει το πιο χοτ ουζερί της Αθήνας αυτή τη στιγμή

Έχει μια γοητεία αδιαπραγμάτευτη αυτό το ουζερί κι η γλύκα του δικαιολογεί τις όλο και μεγαλύτερες πιένες που γνωρίζει, στον ένα και κάτι χρόνο λειτουργίας του.

To Smash ‘n’ Bun πάει Pere Ubu

Τα δημοφιλή burgers του Κολωνακίου σερβίρονται απόψε στα ΝΠ, με μουσική υπόκρουση από την Κλαούντια Μάτολα.

Θα σωθεί η pub - και γιατί μας αφορά;

Η απάτη των λονδρέζικων pubs και τι μας λέει για τις δικές μας ταβέρνες.

"Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά" είναι ολοκαίνουργιο αλλά ήδη κλασικό

Στον Πειραιά άνοιξε πρόσφατα "Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά", ένα σουβλατζίδικο που τιμά τη γεύση και την ιστορία του πιο αγαπημένου ελληνικού street food.