«Τραβόλτα» με νέο look

Aλλαγμένη θα βρείτε την ιδιαίτερη ψαροταβέρνα των αδερφών Λιάκου στο Περιστέρι, που κρατάει το θαλασσινό της χαρακτήρα, τον ντύνει όμως με πιο σύγχρονο στιλ.

«Τραβόλτα» με νέο look

Aλλαγμένη θα βρείτε την ιδιαίτερη ψαροταβέρνα των αδερφών Λιάκου στο Περιστέρι, που κρατάει το θαλασσινό της χαρακτήρα, τον ντύνει όμως με πιο σύγχρονο στιλ: λευκές κολόνες, κόκκινους τοίχους, θαλασσινές συνθέσεις και ανανεωμένο, φροντισμένο εξωτερικό χώρο, ο «Τραβόλτα», που έχει πάρει το όνομά του από ένα χορευτικό θρύλο της περιοχής, τον Λάκη τον Τραβόλτα, κάνει πάντα τις γευστικές πιρουέτες του. Η κουζίνα σιγοντάρει παλιά χιτ με νέες συνταγές κι αυτό τον καιρό ρίχνει στο τραπέζι πέρα από τα κλασικά του τηγανιού και της σχάρας, καρπάτσιο, ταρτάρ και sashimi αλλά και τσιπούρα χουνκιάρ, τραχανά με θαλασσινά, κοντοσούβλι με φρέσκο καλαμάρι και γαρίδες, θαλασσινή καρμπονάρα με καπνιστό χέλι και αβγοτάραχο...

Περισσότερες πληροφορίες

Travolta

Αρκαδίας & Αγίου Παύλου 33, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
31/10/2025

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.

Sea You, μια νέα 'μεζερί' μόλις άνοιξε στο Κολωνάκι

Με έμπνευση από τη χαλαρή, 'κοινόχρηστη' φιλοσοφία του μεζέ, το νέο θαλασσινό εστιατόριο συνδυάζει νησιωτική ανεμελιά και αθηναϊκή κομψότητα.