
Μετά την επιτυχημένη πορεία του στη Γλυφάδα το ιαπωνικό bar-restaurant του Δημήτρη Παππά αποκτά και μια δεύτερη έδρα στην Κηφισιά, στο κτίριο που στέγαζε μέχρι τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού το «Oozora». Με το χώρο να έχει ανανεωθεί ελαφρά, και τον χαρακτηριστικό κλιμακωτό ουρανό να παραμένει στη θέση του, το βόρειο «Hama» ανοίγει τις πόρτες του εκτός απροόπτου την Πέμπτη 29/10. Στην κουζίνα του βρίσκουμε τον νεαρό Θάνο Καραολάνη, ενώ στο μενού φυσάει πάντα fusion αεράκι που από ένα Greek style ceviche με αβοκάντο, θαλασσινά και φέτα φτάνει σε μια σιγοψημένη πανσέτα με κρέμα guacamole και πικάντικη miso. Σούσι και κοκτέιλ φυσικά δεν λείπουν από τη νέα συνταγή. Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα.
Αγ. Τρύφωνος 15 & Ομήρου 18, Κηφισιά, 2106230330.