Ανήμερα της Παναγίας άνοιξε στο πανέμορφο διατηρητέο στο No 1 της Regent Street St James’s του Λονδίνου, μόλις 300 μέτρα από το Piccadilly, το εστιατόριο «Milos» που είχαμε προαναγγείλει στο «Travel» του καλοκαιριού. Ο χώρος είναι ντυμένος από πάνω μέχρι κάτω με λευκό πεντελικό μάρμαρο, όμως το μάτι καρφώνεται αμέσως στην πανέμορφη θαλασσογραφία των ολόφρεσκων ψαριών που έρχονται κυρίως από την Ελλάδα αλλά και από τις Βόρειες Θάλασσες. Από τα ωμά και καπνιστά του sashimi bar ενθουσιάστηκα με τον εκπληκτικό σκοτσέζικο σολομό balik, το βελούδινο τόνο blue fin και το λαβράκι Greek ceviche.
Ακόμη και τα βλίτα, τα οποία έρχονται αεροπορικώς μαζί με τις ντομάτες από ορεινές καλλιέργειες της Κύπρου, έχουν μια μεστή, διαφορετική γεύση. Όσο για το ψάρι, αστεράτες τηγανητές ζαργάνες και μοναδικές baby γλωσσίτσες που γίνονται, μεταξύ άλλων, πολύ καλό fish ’n’ chips. Κορυφαίο πιάτο το «Foie gras de Mer»: μιλάμε για σοταρισμένο συκώτι πεσκανδρίτσας, αρπαγμένο εξωτερικά με μαεστρία και πασπαλισμένο με ανθό αλατιού, με την καρδιά του να λιώνει με σέξι φινέτσα στο στόμα έτσι που να σε κάνει να λες: «Τύφλα να ’χει το φουαγκρά!»