Σεϋχέλλες

Με επικεφαλής Ζουρνατζή - Μαρκαδάκη – Φωτεινόγλου πλέον, η δημοφιλής γαστρο-ταβέρνα επενδύει σε ποιοτική μπιστρονομική διαδρομή. Ξεχωρίζουν: ωμή παλαμίδα με κουνουπίδι και ζωμό αγγουριού με jalapeno, βοδινό συκώτι, και γλώσσα στη σχάρα, παπαρδέλες με καβουρμά, ζυγούρι στη γάστρα με ξυνό τραχανά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €30

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

"Σεϋχέλλες", γεύση από τη νέα εποχή της γαστροταβέρνας του Μεταξουργείου

Με επικεφαλής Ζουρνατζή - Μαρκαδάκη – Φωτεινόγλου πλέον, η δημοφιλής γαστρο-ταβέρνα επενδύει σε ποιοτική μπιστρονομική διαδρομή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
03/01/2024

Τα εστιατόρια της Αθήνας που ξεχωρίζει το Condé Nast Traveler

Τα "tastiest local eateries" όπως τα προτείνει το δημοφιλές lifestyle ταξιδιωτικό περιοδικό.

Το Refugee Food Festival στρώνει διαπολιτισμικό τραπέζι

Είναι η δεύτερη χρονιά που γνωστά αθηναϊκά εστιατόρια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων δανείζουν την κουζίνα τους σε πρόσφυγες σεφ στήνοντας ένα νόστιμο τοπίο ανταλλαγής και μοιράσματος.

The dirty side of food

Υπάρχει άραγε dirty γαστρονομία στην εστιατορική σκηνή της Αθήνας; Ως ρέκτης του είδους, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος καταγράφει και σχολιάζει τα πάμπολλα ευρήματά του προς δόξαν ενός σπέσιαλ μερακλίδικου πνεύματος.

7 στέκια νόστιμα και παρεϊστικά

Για τις φορές που εκείνη η πυξίδα, η μόνιμα σφηνωμένη στον καθένα μας δείχνει προς γεμάτα ποτήρια, πιάτα στη σέντρα, κουβεντολόι, κι ομαδική ανασυγκρότηση.

Πού τρώνε οι σεφ στα ρεπό τους;

Μπορεί να διευθύνουν κουζίνες και να δημιουργούν signature πιάτα, αλλά κάποιες στιγμές δραπετεύουν κι αυτοί από τις κατσαρόλες και τα τηγάνια τους. Λαζάρου, Σκαρμούτσος, Μποτρίνι, Λουκάκος, Νικολάου, Δαμαλάς, Campanha και Βενιέρης μας εκμυστηρεύονται ποια είναι τα αγαπημένα τους στέκια για παρέα και χαλάρωση.