Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

φλαμε

Το Flame στη Βούλα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, φέρνοντας στο προσκήνιο μια εμπειρία φαγητού που συνδυάζει αυθεντικότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και γεύσεις με προσωπικότητα. Ο χώρος αποπνέει ζεστασιά και σύγχρονη αισθητική, προσκαλώντας τον επισκέπτη να απολαύσει κάθε στιγμή, σε μια ατμόσφαιρα που ισορροπεί ανάμεσα στην άνεση και το στυλ. Ιδανικό για lunch, dinner ή ένα ποτήρι κρασί με φίλους, το Flame λειτουργεί σαν ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπούν το καλό φαγητό χωρίς επιτήδευση.

flame

Η φιλοσοφία του στηρίζεται στη δύναμη της απλότητας: επιλεγμένες πρώτες ύλες, καθαρές γεύσεις και πιάτα που τιμούν την ουσία της μεσογειακής κουζίνας με μια πιο σύγχρονη ματιά. Το καρπάτσιο ανοίγει το γεύμα με φρεσκάδα, ενώ τα κεφτεδάκια και το φρικασέ εκφράζουν την πιο comfort πλευρά του μενού, φέρνοντας γνώριμες γεύσεις στο σήμερα. Ανάμεσα στα κυρίως, το κοκκινιστό με πουρέ πατάτας ξεχωρίζει για τη βαθιά, πλούσια γεύση του και την προσεγμένη εκτέλεση, αποτυπώνοντας τον χαρακτήρα του Flame.

flame

Στο ίδιο πνεύμα, το μενού περιλαμβάνει και πιάτα που συνδυάζουν οικεία γεύση με σύγχρονη προσέγγιση· τα σκιουφιχτά με κοτόπουλο και κρέμα παρμεζάνας φέρνουν comfort και ισορροπία, ενώ το ριζότο μανιταριών με πάστα τρούφας απευθύνεται σε όσους αγαπούν τα αρώματα της γης.

flame

Κεντρική θέση έχουν οι premium κοπές κρέατος, που αντικατοπτρίζουν τη φροντίδα στην επιλογή της πρώτης ύλης και τη σημασία της σωστής τεχνικής. Από ελληνικές φάρμες έως premium κοπές διεθνούς προέλευσης, όπως το T-bone και το διάφραγμα Black Angus, κάθε πρόταση απευθύνεται σε όσους εκτιμούν το σωστά ψημένο, καλοδουλεμένο κρέας.

Το γεύμα ολοκληρώνεται με μια signature πρόταση, το μιλφέιγ καραμέλα με παγωτό μαστίχα, που συνδυάζει διακριτικά την παράδοση με τη φρεσκάδα της μαστίχας και την αέρινη υφή της καραμέλας, αφήνοντας μια ευχάριστη, ισορροπημένη επίγευση.

flame

Με γεύσεις που έχουν χαρακτήρα, οικεία ατμόσφαιρα και έναν ρυθμό που σε προσκαλεί να απολαύσεις τη στιγμή, το Flame υποδέχεται όσους αναζητούν φαγητό με ουσία, εμπειρίες με διάρκεια και μια νέα, πιο χαλαρή προσέγγιση στο fine casual.


Info:

Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 61, Βούλα 166 73 

Instagram

TikTok

Για κρατήσεις πάτησε εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/12/2025

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.

"Το Μαγαζάκι Που Λέγαμε": Ταξίδι γεύσεων με φόντο την Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, πυροδοτώτησε το ρεύμα των μικρών προσωπικών εστιατορίων στην πόλη.