"Zuccherino": το παγωτό που θα μας τρελάνει αυτό το καλοκαίρι

Αυτό είναι το μαγαζί που μπαίνεις για ένα χωνάκι και βγαίνεις με οικογενειακό πακέτο.

Zuccherino 4

Όχι όποιο κι όποιο παγωτό, αλλά αυτό που φτιάχνεται κάθε μέρα φρέσκο, με αγνά υλικά και γεύση που κολλάει στο μυαλό (και την καρδιά) μας. Αυτό βρίσκουμε στο Zuccherino, όπου από το 1988 βάζει την απόλαυση στο repeat, με αυθεντικές συνταγές, ποιοτικά υλικά και gelato που κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο, τόσο που πλέον αγγίζει το τέλειο!

Zuccherino 3

Φέτος το καλοκαίρι, η απόλαυση γίνεται ακόμη πιο έντονη. To Dubai Ice Tartufo είναι η απόλυτη πρόκληση: μία μπάλα παγωτό βουτηγμένη σε πραλίνα φιστικιού (100% αγνο Sicilian Pistaccio, χωρίς τεχνητά χρώματα, χωρίς συντηρητικά), τυλιγμένη με τραγανιστό κανταΐφι και ολοκληρωμένη με ζεστή πραλίνα. Ένα γλυκό έπος που δε θα το βρεις πουθενά αλλού.

Zuccherino 5

Στο Zuccherino, το καλοκαίρι σερβίρεται παγωμένο, με εκλεπτυσμένες γεύσεις που δροσίζουν και εντυπωσιάζουν! Πρώτη στάση: Lotus Biscoff με εκείνη την καραμελένια γλύκα και τα μπισκοτάκια που λιώνουν στο στόμα. Δεύτερη: φιστίκι, γεμάτο, αυθεντικό, βελούδινο – σαν να τρως κουταλιά από τον πιο εκλεκτό ξηρό καρπό. Και για τους fans της πιο ανάλαφρης δροσιάς; Το γιαούρτι με φρούτα του δάσους είναι ό,τι πρέπει: φρουτένιο, δροσερό, απόλυτα καλοκαιρινό. Φυσικά, όλα αυτά σερβίρονται όπως πρέπει: σε χωνάκι με sprinkles ή wafer cup – γιατί... μπορούμε! Στο Zuccherino, κάθε γεύση είναι και μια έκρηξη καλοκαιρινής απόλαυσης.

Zuccherino 2

Εννοείται πως υπάρχουν επιλογές για τους vegan φίλους, όπως και για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη και τη γλουτένη, ενώ το next big thing του καλοκαιριού είναι τα mini παγωτίνια σε χωνάκι - πληθυντικός, γιατί ένα παγωτίνι δεν είναι ποτέ αρκετό. 

Και αν νομίζεις ότι τα νέα τελειώνουν εδώ, κάνεις λάθος. Κάτι γλυκό και νέο προσγειώνεται στο Zuccherino και έχει έρθει για να αναστατώσει το καλοκαίρι μας. Στην καρδιά της Αθήνας, Κολοκοτρώνη 18, βρίσκεται μία εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις: οι αγαπημένες γεύσεις παγωτό, σε ένα ξυλάκι ή χωνάκι όπως ακριβώς το φαντασιώνεσαι εσύ. Ναι, καλά κατάλαβες... ο χαμός θα είναι πιο καυτός κι από μεσημέρι σε κυκλαδίτικη ταράτσα. 

Πρωτέως & Σειρήνων 48, Παλαιό Φάληρο, τηλ: 210 9830869
Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο, τηλ.: 210 9830049
2ας Μαΐου 12, Πλατεία Νέας Σμύρνης, τηλ.: 210 9357590

Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι, τηλ.: 210 3213015
Κολοκοτρώνη 18, Αθήνα, τηλ.: 210 3257826

https://zuccherino.gr/, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.