
Το "Sissitio Rhodes Fine Art, Taste & Culture", που ξεχώρισε για την πληθώρα των γευστικών του αποχρώσεων και την funky ατμόσφαιρα που τη συνοδεύει, ανανεώθηκε και μας υποδέχεται στις θερινές μας εξορμήσεις στη Ρόδο, φροντίζοντας κάθε πτυχή της νυχτερινής μας διασκέδασης.

Ξεκινώντας από την κουζίνα, ο chef de cuisine Δημήτρης Πιστολής και η έμπειρη ομάδα του παίζουν δυνατά σε ελληνο-ιαπωνικό τερέν μεταφράζοντας εκλεκτές πρώτες ύλες σε δημιουργικά πιάτα fusion λογικής. Στο sushi bar, η sushi Chef Ελένη Γιάννη συνδυάζει αρμονικά τις ιαπωνικές τεχνικές με τοπικά υλικά, παρουσιάζοντας το δημοφιλές ιαπωνικό έδεσμα με τη δική της ματιά.

Το γευστικό μωσαϊκό συμπληρώνει η μπάρα με τον head bartender Μάρκο Κουλουμπρή να ενώνει τις δυνάμεις του με τον διεθνούς φήμης bartender Semih Cebecioglu – Diageo World Class Turkey Champion δημιουργώντας μια σειρά 10 μοναδικών κοκτέιλ απόλυτα ευθυγραμμισμένα με το μεσογειακο-ιαπωνικό fusion concept του "Sissitio" αγκαλιάζοντας παράλληλα τον πολιτιστικό πλούτο της Ρόδου. Δεν θα παραλείψετε να αναζητήσετε την εκλεκτή wine list, όπου θα βρείτε σπάνιες ποικιλίες από όλο τον κόσμο, οι οποίες είναι διαθέσιμες και σε ποτήρι, με την επιμέλεια του Wine Director, Παναγιώτη Τρέχα και του Head Sommelier Αγαπητού Ζαχαριά, σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία οινογνωσίας.


Το μουσικό χαλί είναι η τελική έντονη πινελιά της εμπειρίας με τους DJs Μιχάλη Παρασκευά, Μιχάλη Πίσσα, Γιώργο Λούκα και επώνυμους καλλιτέχνες να μιξάρουν στα decks.
Σωκράτους & Ιπποδάμου 179, Μεσαιωνική πόλη Ρόδου, 22410 35773, sissitio.gr, IG: @sissitio.rhodes, FB: sissitio