S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Sissitio Rhodes Fine Art, Taste & Culture"

Στην καρδιά της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, το ανανεωμένο στέκι-σημείο αναφοράς στο νησί των Ιπποτών για την ολιστική εμπειρία εξόδου που προσφέρει, ανοίγει διάπλατα και φέτος τη γαστρονομική του βεντάλια, πλήρως συντονισμένο με τις διεθνείς τάσεις της αγοράς.

SISITIO

Το "Sissitio Rhodes Fine Art, Taste & Culture", που ξεχώρισε για την πληθώρα των γευστικών του αποχρώσεων και την funky ατμόσφαιρα που τη συνοδεύει, ανανεώθηκε και μας υποδέχεται στις θερινές μας εξορμήσεις στη Ρόδο, φροντίζοντας κάθε πτυχή της νυχτερινής μας διασκέδασης. 

Sisitio

Ξεκινώντας από την κουζίνα, ο chef de cuisine Δημήτρης Πιστολής και η έμπειρη ομάδα του παίζουν δυνατά σε ελληνο-ιαπωνικό τερέν μεταφράζοντας εκλεκτές πρώτες ύλες σε δημιουργικά πιάτα fusion λογικής. Στο sushi bar, η sushi Chef Ελένη Γιάννη συνδυάζει αρμονικά τις ιαπωνικές τεχνικές με τοπικά υλικά, παρουσιάζοντας το δημοφιλές ιαπωνικό έδεσμα με τη δική της ματιά. 

Sisitio

Το γευστικό μωσαϊκό συμπληρώνει η μπάρα με τον head bartender Μάρκο Κουλουμπρή να ενώνει τις δυνάμεις του με τον διεθνούς φήμης bartender Semih Cebecioglu – Diageo World Class Turkey Champion δημιουργώντας μια σειρά 10 μοναδικών κοκτέιλ απόλυτα ευθυγραμμισμένα με το μεσογειακο-ιαπωνικό fusion concept του "Sissitio" αγκαλιάζοντας παράλληλα τον πολιτιστικό πλούτο της Ρόδου. Δεν θα παραλείψετε να αναζητήσετε την εκλεκτή wine list, όπου θα βρείτε σπάνιες ποικιλίες από όλο τον κόσμο, οι οποίες είναι διαθέσιμες και σε ποτήρι, με την επιμέλεια του Wine Director, Παναγιώτη Τρέχα και του Head Sommelier Αγαπητού Ζαχαριά, σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία οινογνωσίας.

Sisitio

Sisitio

Το μουσικό χαλί είναι η τελική έντονη πινελιά της εμπειρίας με τους DJs Μιχάλη Παρασκευά, Μιχάλη Πίσσα, Γιώργο Λούκα και επώνυμους καλλιτέχνες να μιξάρουν στα decks. 

Σωκράτους & Ιπποδάμου 179, Μεσαιωνική πόλη Ρόδου, 22410 35773, sissitio.gr, IG: @sissitio.rhodes, FB: sissitio

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/10/2025

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.