Η αίγλη του brunch στο Matsuhisa Athens

Τα Σαββατοκύριακα στον μαγευτικό κόλπο του Αστέρα Βουλιαγμένης στρέφουν τους προβολείς προς την γαστρονομική εμπειρία του brunch καθιστώντας το Matsuhisa Athens κορυφαίο προορισμό.

Matsuhisa

Το εμβληματικό εστιατόριο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, σπίτι της πολυβραβευμένης κουζίνας του διεθνούς φήμης σεφ Nobu, αποτελεί σημείο αναφοράς και για το ανανεωμένο brunch menu του, που το καθιστά ως τον κορυφαίο προορισμό για το brunch του Σαββατοκύριακου.

Matsuhisa

Η επιδέξια high-end κουζίνα και το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο της γευστικής εμπειρίας του Matsuhisa Athens αποτελούν αναπόσπαστες αξίες του DNA του φημισμένου εστιατορίου με τους Τόνυ Βρατσάνο, Executive Sushi Chef του εστιατορίου, και Θωμά Κουράκο, Executive Chef, να υπογράφουν το νέο brunch menu με signature πιάτα και δημιουργίες που συνδυάζουν ιδανικά τις ιαπωνικές επιρροές με την έννοια του brunch συνοδευόμενη από εξαιρετικά signature cocktails και premium spirits. 

Matsuhisa

Από το wagyu katsu sando, το donburi με σολομό ή τόνο σε άρτια απόδοση, μέχρι το τεριγιάκι νεαρού κοτόπουλου με τρούφα και την χυμώδη skirt steak black angus, το ανανεωμένο μενού έχει όλες τις προδιαγραφές για να κερδίσει τους απαιτητικούς ουρανίσκους του gourmand κοινού του διαθέτοντας και τα μεγάλα ατού του άνετου μοντέρνου περιβάλλοντος και της ανεμπόδιστης θέας στο υπέροχο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Σάββατο & Κυριακή, από τις 13:00, Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510, IG: @matsuhisa_athens, matsuhisaathens.com 

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To Nobu Food Festival είναι και πάλι εδώ

Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ γεύσης επιστρέφει και φέτος με μία ξεχωριστή διαδρομή που ενώνει τρεις κοσμοπολίτικους ελληνικούς προορισμούς: την Αθήνα, την Πάρο και τη Μύκονο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/06/2025

Gajah: Το μυστικό νησί της Αθήνας είναι και πάλι εδώ

Το εξωτικό bar restaurant στη σκιά του ΣΕΦ επιστρέφει για ένα ακόμη θέρος και σερβίρει νέα πιάτα με έμπνευση από την Ιταλία.

Σε αυτή την ταβέρνα του 1930, οι Αθηναίοι πηγαίνουν ξανά και ξανά

Γεύσεις χωρίς μυστικά, κρασιά που θα έβρισκες σε γκραν ρεστοράν, έργα τέχνης αλλά, κυρίως, μία μόνιμη αίσθηση διακοπών κάνουν τη διαφορά.

Πού θα φας σήμερα ένα από τα καλύτερα παγωτά της Ελλάδας

Μία ξεχωριστή μέρα αυθεντικής γεύσης σε ένα απροσδόκητο σημείο.

Στη Μαργαρώ ζει ακόμα η παλιά ψαροταβέρνα της γειτονιάς

Ξεκίνησε σαν ταβερνάκι για τον κόσμο του λιμανιού, έφτασε να είναι προορισμός. Η Μαργαρώ προσφέρει εκείνη την απλή, καθημερινή "έξοδο για ψαράκι" που έχει λείψει καιρό τώρα από την πόλη, Κι αυτό στηρίζει τη διαχρονική επιτυχία της.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Sissitio Rhodes Fine Art, Taste & Culture"

Στην καρδιά της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, το ανανεωμένο στέκι-σημείο αναφοράς στο νησί των Ιπποτών για την ολιστική εμπειρία εξόδου που προσφέρει, ανοίγει διάπλατα και φέτος τη γαστρονομική του βεντάλια, πλήρως συντονισμένο με τις διεθνείς τάσεις της αγοράς.