Η αίγλη του brunch στο Matsuhisa Athens

Τα Σαββατοκύριακα στον μαγευτικό κόλπο του Αστέρα Βουλιαγμένης στρέφουν τους προβολείς προς την γαστρονομική εμπειρία του brunch καθιστώντας το Matsuhisa Athens κορυφαίο προορισμό.

Matsuhisa

Το εμβληματικό εστιατόριο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, σπίτι της πολυβραβευμένης κουζίνας του διεθνούς φήμης σεφ Nobu, αποτελεί σημείο αναφοράς και για το ανανεωμένο brunch menu του, που το καθιστά ως τον κορυφαίο προορισμό για το brunch του Σαββατοκύριακου.

Matsuhisa

Η επιδέξια high-end κουζίνα και το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο της γευστικής εμπειρίας του Matsuhisa Athens αποτελούν αναπόσπαστες αξίες του DNA του φημισμένου εστιατορίου με τους Τόνυ Βρατσάνο, Executive Sushi Chef του εστιατορίου, και Θωμά Κουράκο, Executive Chef, να υπογράφουν το νέο brunch menu με signature πιάτα και δημιουργίες που συνδυάζουν ιδανικά τις ιαπωνικές επιρροές με την έννοια του brunch συνοδευόμενη από εξαιρετικά signature cocktails και premium spirits. 

Matsuhisa

Από το wagyu katsu sando, το donburi με σολομό ή τόνο σε άρτια απόδοση, μέχρι το τεριγιάκι νεαρού κοτόπουλου με τρούφα και την χυμώδη skirt steak black angus, το ανανεωμένο μενού έχει όλες τις προδιαγραφές για να κερδίσει τους απαιτητικούς ουρανίσκους του gourmand κοινού του διαθέτοντας και τα μεγάλα ατού του άνετου μοντέρνου περιβάλλοντος και της ανεμπόδιστης θέας στο υπέροχο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Σάββατο & Κυριακή, από τις 13:00, Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510, IG: @matsuhisa_athens, matsuhisaathens.com 

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.