Το brunch στο "Soirée the bistro" είναι εμπειρία

Φροντισμένο και με φινέτσα παριζιάνικου μπιστρό, το «Soirée» διαθέτει όλα τα κομφόρ για το ξεκίνημα αλλά και τη συνέχεια της μέρας με το brunch να έχει τα γευστικά πρωτεία.

Soiree © Λεωνίδας Τούμπανος

Ένα προσεγμένο ποιοτικά πρωινό ή brunch είναι ευχάριστη συνήθεια που συνδυαστικά με αρωματικά χαρμάνια καφέ και ζεστά ή κρύα καλοφτιαγμένα ροφήματα, επισφραγίζει ένα καλό ξεκίνημα τις πρώτες ώρες της μέρας. Το "Soirée", με την υπογραφή της έμπειρης ομάδας του Ομίλου "Καστελόριζο”, είναι από τα αθηναϊκά σημεία αναφοράς όταν μιλάμε για brunch αφού εδώ, εκτός από εξαιρετικό πρωινό, θα απολαύσετε και μια ενδιαφέρουσα ποικιλία πιάτων ταιριαστών με την κουλτούρα που έξυπνα συνδυάζει το πρωινό με το μεσημεριανό γεύμα. 

Soiree
© Λεωνίδας Τούμπανος

Soiree
© Λεωνίδας Τούμπανος

Για του λόγου το αληθές, στο μενού θα βρείτε όλα τα κλασικά, σε εκδοχές ωραία στυλιζαρισμένες γευστικά με την comfort νοστιμιά που αποζητάτε σε χαλαρές mid-day συναντήσεις ή solo περάσματα από τη σάλα ενός μπιστρό. Από τα πιο απλά με τον "βασιλιά του brunch" όπως είναι τα ζουμερά scrambled eggs, με χοιρομέρι ή με παρμεζάνα και μανιτάρια έως τα fiorentine, που σερβίρονται με αφράτο μπριός, χοιρινό, σπανάκι, κρέμα τυριών, μπεσαμέλ και σωστά ποσαρισμένα αυγά και φυσικά τα διάσημα Benedict ξαπλωμένα πάνω σε μπριός, μαζί με σολομό, σάλτσα ολαντέζ και επίσης αυγά ποσέ. Τα τελευταία έχουν την τιμητική τους στη δημοφιλή "κυρία" του brunch, την croque madame, σε μπριός με χοιρομερι, μπεσαμέλ, γραβιέρα, παρμεζάνα, και σε κρουασάν με guacamole, πράσινη σαλάτα και τριμμένη παρμεζάνα, συνδυασμός που αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε. Ο σενιέ όμως croque monsier με χοιρομερι, μπεσαμέλ, γραβιέρα και παρμεζάνα είναι αξία σταθερή ενώ το soiree brioche με μοσχάρι, wollgrain mayo, βολάκι Άνδρου, καραμελωμένο κρεμμύδι και ρόκα αποτελεί επίσης σοβαρό λόγο επιστροφής.

Soiree
© Λεωνίδας Τούμπανος

Λίγο πριν την αποχώρηση, αν θέλετε κάτι ελαφρύ, το γιαούρτι με φρούτα είναι μια επιλογή απλή αλλά ιδανική ενώ το pain perdu, δηλαδή brioche με κρέμα μασκαρπόνε βανίλιας και φρέσκια καραμέλα, θα σας γλυκάνει δίπλα στο french toast με φρέσκα φρούτα ξηρούς καρπούς και μέλι.

 Φιλελλήνων 4, Αθήνα, 210 3226087 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.