Το brunch στο "Soirée the bistro" είναι εμπειρία

Φροντισμένο και με φινέτσα παριζιάνικου μπιστρό, το «Soirée» διαθέτει όλα τα κομφόρ για το ξεκίνημα αλλά και τη συνέχεια της μέρας με το brunch να έχει τα γευστικά πρωτεία.

Soiree © Λεωνίδας Τούμπανος

Ένα προσεγμένο ποιοτικά πρωινό ή brunch είναι ευχάριστη συνήθεια που συνδυαστικά με αρωματικά χαρμάνια καφέ και ζεστά ή κρύα καλοφτιαγμένα ροφήματα, επισφραγίζει ένα καλό ξεκίνημα τις πρώτες ώρες της μέρας. Το "Soirée", με την υπογραφή της έμπειρης ομάδας του Ομίλου "Καστελόριζο”, είναι από τα αθηναϊκά σημεία αναφοράς όταν μιλάμε για brunch αφού εδώ, εκτός από εξαιρετικό πρωινό, θα απολαύσετε και μια ενδιαφέρουσα ποικιλία πιάτων ταιριαστών με την κουλτούρα που έξυπνα συνδυάζει το πρωινό με το μεσημεριανό γεύμα. 

Soiree
© Λεωνίδας Τούμπανος

Soiree
© Λεωνίδας Τούμπανος

Για του λόγου το αληθές, στο μενού θα βρείτε όλα τα κλασικά, σε εκδοχές ωραία στυλιζαρισμένες γευστικά με την comfort νοστιμιά που αποζητάτε σε χαλαρές mid-day συναντήσεις ή solo περάσματα από τη σάλα ενός μπιστρό. Από τα πιο απλά με τον "βασιλιά του brunch" όπως είναι τα ζουμερά scrambled eggs, με χοιρομέρι ή με παρμεζάνα και μανιτάρια έως τα fiorentine, που σερβίρονται με αφράτο μπριός, χοιρινό, σπανάκι, κρέμα τυριών, μπεσαμέλ και σωστά ποσαρισμένα αυγά και φυσικά τα διάσημα Benedict ξαπλωμένα πάνω σε μπριός, μαζί με σολομό, σάλτσα ολαντέζ και επίσης αυγά ποσέ. Τα τελευταία έχουν την τιμητική τους στη δημοφιλή "κυρία" του brunch, την croque madame, σε μπριός με χοιρομερι, μπεσαμέλ, γραβιέρα, παρμεζάνα, και σε κρουασάν με guacamole, πράσινη σαλάτα και τριμμένη παρμεζάνα, συνδυασμός που αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε. Ο σενιέ όμως croque monsier με χοιρομερι, μπεσαμέλ, γραβιέρα και παρμεζάνα είναι αξία σταθερή ενώ το soiree brioche με μοσχάρι, wollgrain mayo, βολάκι Άνδρου, καραμελωμένο κρεμμύδι και ρόκα αποτελεί επίσης σοβαρό λόγο επιστροφής.

Soiree
© Λεωνίδας Τούμπανος

Λίγο πριν την αποχώρηση, αν θέλετε κάτι ελαφρύ, το γιαούρτι με φρούτα είναι μια επιλογή απλή αλλά ιδανική ενώ το pain perdu, δηλαδή brioche με κρέμα μασκαρπόνε βανίλιας και φρέσκια καραμέλα, θα σας γλυκάνει δίπλα στο french toast με φρέσκα φρούτα ξηρούς καρπούς και μέλι.

 Φιλελλήνων 4, Αθήνα, 210 3226087 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.