TROFELIA: Φέρνοντας το Α και το Ω στο τραπέζι

Η τέχνη του να διαλέγεις ό,τι ποιοτικότερο βρισκόταν ανέκαθεν στο DNA της TROFELIA.

Trofelia: Φέρνοντας το Α και το Ω στο τραπέζι

Πόσο εύκολο ή ακόμη και εφικτό είναι συνδυαστεί η τροφή με την ωφέλεια; Θεωρητικά, σίγουρα πιο προσιτό από το πρακτικό σκέλος. Κι όμως, η TROFELIA κατορθώνει να γεφυρώσει το χάσμα, κάθε μα κάθε φορά. 

Είναι μοναδική η ικανότητά της να εξετάζει με προσοχή το γαστρονομικό πλούτο και να επιλέγει τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα. Εκλεκτές γεύσεις από την ελληνική σφαίρα -γεγονός που επιβεβαιώνει και ενισχύει διαρκώς τη σχέση της με τη ντόπια παράδοση- αλλά και γκουρμέ προϊόντα από την Ευρώπη αποτελούν το πολυσυλλεκτικό προφίλ της, σε μία άριστη ισορροπία της εγχώριας φιλοσοφίας και της διεθνούς κουλτούρας που επισυνάπτεται της πολυτέλειας και της ποιότητας. 

Trofelia: Φέρνοντας το Α και το Ω στο τραπέζι 1

Trofelia: Φέρνοντας το Α και το Ω στο τραπέζι 3

Κρεατικά, κοπές, αλλαντικά και κρεατοσκευάσματα αλλά και ψάρια με θαλασσινά. Τυροκομικά καθώς και προϊόντα μπακαλικής. Οι βασικοί πυλώνες της γεύσης είναι γνωστοί και δεδομένοι, ενισχύονται τακτικά με προσοχή, ακρίβεια και ποιότητα, έχοντας απώτερο σκοπό να βάλουν ό,τι πιο εκλεκτό στο τραπέζι από επιλεγμένους Έλληνες και ξένους παραγωγούς. Πρώτες ύλες που μπορούν να σταθούν σε οποιοδήποτε γαστρονομικό φάσμα, σε οποιαδήποτε επαγγελματική κουζίνα αξιώσεων. Μόνο τυχαία  άλλωστε δεν είναι η διάδρασή της με  αξιόλογους μάγειρες και επώνυμους Έλληνες και ξένους σεφ. 

Trofelia: Φέρνοντας το Α και το Ω στο τραπέζι 2

Trofelia: Φέρνοντας το Α και το Ω στο τραπέζι 4

Προφανώς, κάθε χρονική συγκυρία είναι ιδανική για γνωρίσει, να εμπιστευθεί ή να τιμήσει κανείς για ακόμη μία φορά τα προϊόντα της TROFELIA. Χείρα βοηθείας στην όποια γευστική αναζήτηση προσφέρουν οι νέοι έντυποι και ηλεκτρονικοί κατάλογοι, που σηματοδοτούν άλλωστε και τη νέα εποχή της εταιρείας. Το ίδιο πραγματοποιεί και το ανανεωμένο website, στο οποίο ξεδιπλώνεται όλη η γκάμα και οι υπηρεσίες του brand. 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η δέσμευση στην ποιότητα και η διαρκής αναζήτηση για νέα προϊόντα και τάσεις, δίνοντας το παρών σε διεθνείς εκθέσεις. 


Info

Τσιμισκή 52, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 241555
www.trofelia.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!