'The Preppy Experience': Μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις στο Χαλάνδρι

The Preppy Experience στο Χαλάνδρι

Τι συμβαίνει αν μπλεντάρεις ένα feelgood μαγαζί με all day προσέγγιση στα γευστικά δρώμενα, αισθητική γαλλικού μπιστρό και μαεστρία new age bakery, που έχει άποψη για το comfort food και το brunch; Οι απαντήσεις δίνονται με πειστικό και νόστιμο τρόπο στο 'The Preppy Experience', τη νέα άφιξη στο Χαλάνδρι.

Σε αυτή τη μικρή όαση απόλαυσης -κάπου ανάμεσα σε αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, εστιατόριο για πρωινό και brunch- το concept περιέχει μία ευρεία γκάμα γευστικών παροχών.

The Preppy Experience στο Χαλάνδρι 1

Η 'δράση' ξεκινά από το πρωί με θαυμάσιο καφέ από εκλεκτή ποικιλία, φρέσκο μυρωδάτο ψωμί και αρτοσκευάσματα. Συνεχίζεται με έξοχες γλυκές δημιουργίες (από κλασικά κι αγαπημένα όπως εκλέρ και τρουφάκια μέχρι τα ιδιαίτερα american cakes).

The Preppy Experience στο Χαλάνδρι 3

The Preppy Experience στο Χαλάνδρι 2

Και κορυφώνεται με την comfort κουζίνα του σεφ Χρήστου Μπιτσάκη, ο οποίος ποντάρει στη γοητεία της απλότητας και σε κορυφαία πρώτη ύλη, για να παρουσιάσει μία πλήρη γευστική εμπειρία με twisted παραδοσιακές προσεγγίσεις.

Προφανώς, το 'The Preppy Experience' πατά στιβαρά και στο τερέν του cocktail, με εξαιρετικές signature προτάσεις, που δίνουν άλλη διάσταση στο συνολικό μπουκέτο γευστικών αναμνήσεων που δημιουργείται καθημερινά εδώ.


Info

Πλατεία Δούρου 4 Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6893002
IG: @the_preppy_experience
TikTok: @the_preppy_experience_

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.