Αυτά τα Χριστούγεννα και ο Άι Βασίλης επιλέγει παγωτό από τη "Δωδώνη"

Φέρνουμε τα Χριστούγεννα αλλά και τον «Άγιο Βασίλη» στο σπίτι με την limited edition γεύση παγωτού από τη Δωδώνη, τρία εθιστικά tower cakes και γιορτινές γλυκιές λιχουδιές.

Δωδώνη

Γεμίζοντας τον ουρανίσκο με μπαχαράτα αρώματα και την ψυχή με νοσταλγικές αναμνήσεις η νέα εορταστική, limited edition γεύση παγωτού από τα Παγωτά Δωδώνη είναι η επίγευση που δεν πρέπει να λείπει από το γιορτινό τραπέζι. Φτιάχνεται με φρέσκο ελληνικό γάλα και εμπλουτίζεται από αρώματα κανέλας, καραμέλας, γαρύφαλου, φρεσκοψημένου μπισκότου και πικάντικες νότες από πραγματικό ginger, που μάς βάζουν για τα καλά στο (γευστικό) πνεύμα των ημερών.

Δωδώνη

Δωδώνη

Φέτος όμως, η γκάμα των γεύσεων της εποχής στη Δωδώνη εμπλουτίζεται και με τα 3 νέα εντυπωσιακά τουρτο-κέικ που βρίσκουμε σε 3 μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς: πραλίνα, amarena και μπισκότο, που θα γλυκάνουν εσάς και τους καλεσμένους σας. Πολλαπλές στρώσεις από αφράτο κέικ αρωματικής βανίλιας που εναλλάσσονται με την βελούδινη κρέμα βανίλιας, πραλίνας ή αγριοκέρασου amarena με κομμάτια από αληθινό αγριοκέρασο. Τα πληθωρικά αυτά tower cakes είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Δωδώνη σκέτα ή με παγωτό. 

Δωδώνη

Από το γιορτινό τραπέζι όμως δεν λείπουν και οι κλασικές ωραία μελωμένες μπουκίτσες από μελομακάρονα και οι βουτυράτοι κουραμπιέδες. Θα τα βρείτε στην κλασική, παραδοσιακή τους συνταγή, αλλά και σε εναλλακτική εκδοχή, επικαλυμμένα με λευκή ή μαύρη σοκολάτα. Την πλούσια συλλογή γλυκών "Δωδώνη" συμπληρώνει η αφράτη βασιλόπιτα κέικ που φτιάχνεται με αγνά υλικά από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες όπως ελληνικό φρέσκο γάλα, κρέμα γάλακτος, φρέσκους κρόκους αβγού, φρούτα, ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας. 

Δωδώνη

Αυτές τις γιορτές και ο Άγιος Βασίλης επιλέγει παγωτά και γλυκά Δωδώνη!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ο Θωμάς"

Αρχοντική νοστιμιά στα βουνά

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/12/2025

"Βεργιώτικο"

Μυσταγωγική κρεατοφαγία στη σπηλιά

Το πιάτο της εβδομάδας: Σολομός με στρατσιατέλα στο Matsuhisa Athens

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.