Αυτά τα Χριστούγεννα και ο Άι Βασίλης επιλέγει παγωτό από τη "Δωδώνη"

Φέρνουμε τα Χριστούγεννα αλλά και τον «Άγιο Βασίλη» στο σπίτι με την limited edition γεύση παγωτού από τη Δωδώνη, τρία εθιστικά tower cakes και γιορτινές γλυκιές λιχουδιές.

Δωδώνη

Γεμίζοντας τον ουρανίσκο με μπαχαράτα αρώματα και την ψυχή με νοσταλγικές αναμνήσεις η νέα εορταστική, limited edition γεύση παγωτού από τα Παγωτά Δωδώνη είναι η επίγευση που δεν πρέπει να λείπει από το γιορτινό τραπέζι. Φτιάχνεται με φρέσκο ελληνικό γάλα και εμπλουτίζεται από αρώματα κανέλας, καραμέλας, γαρύφαλου, φρεσκοψημένου μπισκότου και πικάντικες νότες από πραγματικό ginger, που μάς βάζουν για τα καλά στο (γευστικό) πνεύμα των ημερών.

Δωδώνη

Δωδώνη

Φέτος όμως, η γκάμα των γεύσεων της εποχής στη Δωδώνη εμπλουτίζεται και με τα 3 νέα εντυπωσιακά τουρτο-κέικ που βρίσκουμε σε 3 μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς: πραλίνα, amarena και μπισκότο, που θα γλυκάνουν εσάς και τους καλεσμένους σας. Πολλαπλές στρώσεις από αφράτο κέικ αρωματικής βανίλιας που εναλλάσσονται με την βελούδινη κρέμα βανίλιας, πραλίνας ή αγριοκέρασου amarena με κομμάτια από αληθινό αγριοκέρασο. Τα πληθωρικά αυτά tower cakes είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Δωδώνη σκέτα ή με παγωτό. 

Δωδώνη

Από το γιορτινό τραπέζι όμως δεν λείπουν και οι κλασικές ωραία μελωμένες μπουκίτσες από μελομακάρονα και οι βουτυράτοι κουραμπιέδες. Θα τα βρείτε στην κλασική, παραδοσιακή τους συνταγή, αλλά και σε εναλλακτική εκδοχή, επικαλυμμένα με λευκή ή μαύρη σοκολάτα. Την πλούσια συλλογή γλυκών "Δωδώνη" συμπληρώνει η αφράτη βασιλόπιτα κέικ που φτιάχνεται με αγνά υλικά από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες όπως ελληνικό φρέσκο γάλα, κρέμα γάλακτος, φρέσκους κρόκους αβγού, φρούτα, ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας. 

Δωδώνη

Αυτές τις γιορτές και ο Άγιος Βασίλης επιλέγει παγωτά και γλυκά Δωδώνη!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Αφιέρωμα | Ιταλική Κουζίνα: Εστιατόρια της Αθήνας που μιλούν -πολύ καλά- ιταλικά

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.

Στη 'Λέσβο' των Εξαρχείων ζει ακόμα το αυθεντικό ουζερί

Αγαπημένο στέκι δικηγόρων και φοιτητών, το μυτιληνιό ουζερί της Εμμανουήλ Μπενάκη μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής χωρίς να χάσει την ουσία, την εικόνα και τον παλμό του, σε πείσμα των καιρών.