S. Pellegrino: Μάς υποδέχεται στο "Προς Κορινθίους"

To εστιατόριο "Προς Κορινθίους" σερβίρει πιάτα όπου τα τοπικά προιόντα της Ιταλίας συναντούν τα κορινθιακά στήνοντας μωσαϊκό παράδοσης πολιτισμών.

Προς Κορινθίους

Σε απόσταση αναπνοής από το αθηναϊκό σκηνικό η στάση σου σε ένα από τα πιο διαχρονικά εστιατόρια ιταλικής φινέτσας και γεύσης επιβάλλεται και σίγουρα θα σε επιβραβεύσει. Στη καρδιά της Κορίνθου, στο κέντρο της πόλης το "Προς Κορινθίους" στέλνει την πιο γευστική επιστολή σερβίροντας τον επισκέπτη με πιάτα ιταλικής κουλτούρας με το χαρακτήρα της απλότητας και των εξαιρετικών πρώτων υλών να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Όπως ακριβώς και στην…Ιταλία!

Σε ένα σκηνικό άκρως ατμοσφαιρικό με το χαμηλό φωτισμό να προσδίδει την χάρη που πρέπει ενώ με τους πίνακες να "ντύνουν" τον χώρο σαν να βρίσκεσαι στο σαλόνι του σπιτιού σου, το "Προς Κορινθίους" είναι προορισμός στο κορινθιακό έδαφος. Με απόλυτη γνώση της ιταλικής κουζίνας, ο ιδιοκτήτης και Chef Ναπολέων Κακοκέφαλος δημιουργεί με μεράκι και σεβασμό στα τοπικά προιόντα των δύο χωρών, χειροποίητες γεύσεις με υπογραφή εδώ και 26 χρόνια. Με γνώμονα τις φρέσκες πρώτες ύλες αλλά και την σπιτική γεύση προσφέρει πιάτα άριστης ποιότητας με ένα μενού πάνω από 40 προτάσεις και επιλογές.

Προς Κορινθίους

Με πλούσια κάβα κρασιού, με ορεκτικά και κυρίως που σε ταξιδεύουν απευθείας στις γαστρονομικές περιοχές της Ιταλίας όπως το Piemonte, την Τοσκάνη, την Νάπολη, την Σαρδηνία αλλά και με πιάτα ημέρας μεσογειακής κουζίνας, η εμπειρία σου γεμίζει με γεύση που έχει καταγωγή. Από το μανιτάρι Portobello γεμιστό με γραβιέρα Λιμνών, την σαλάτα Αφουμικάτα με μαρούλι, αβοκάντο, καπνιστό Σολωμό, φρέσκο κρεμμύδι, άνηθο και σως αβοκάντο μέχρι το οσομπούκο γάλακτος με κορινθιακό χυλοπιτάκι, το συκώτι Βενετσιάνα, με καραμελωμένα κρεμμύδια σε παλαιωμένο βαλσάμικο πάνω σε φάβα Φενεού και το τιραμισού με την απαλή κρέμα και το αρωματισμένο με ρούμι παντεσπάνι για να ολοκληρώσει ευχάριστα και γλυκά μία γαστρονομική συνάντηση.

Προς Κορινθίους

Το εστιατόριο "Προς Κορινθίους" εκτός από ένα δείπνο ή ένα μεσημεριανό τραπέζι είναι ιδανικό για οποιαδήποτε πολιτιστική ή επαγγελματική εκδήλωση μέσα σε ένα χώρο ζεστό, φιλόξενο και με απόλυτη φινέτσα.

"Προς Κορινθίους", Αποστόλου Παύλου 19, Κόρινθος

Σερβίρει: μεσημεριανό & βραδινό | Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο: 12:30 μ.μ. – 12:30 π.μ & Κυριακή: 12:30 μ.μ. – 17:00 μ.μ. | Τηλέφωνο: 2741 081250 | Facebook

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/10/2025

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.